Belföld, Hírek

Cáfolja az Orbánnal fotózkodó vőlegény, hogy ő van az MNB reklámjában

Elmondása szerint teljesen véletlenül futottak össze a miniszterelnökkel, akit aztán felkértek egy közös képre, végül videó lett belőle Orbán Facebook-oldalán.

 

 

 




 

Nem azonos a Magyar Nemzeti Bank reklámjában szereplő pár azzal a menyasszonnyal és vőlegénnyel, akivel Orbán Viktor szombaton a Várban fotózkodott, a férfi maga cáfolta meg ezeket a híreszteléseket – írja a Telex.

Vad összeesküvéselméleteket szült vasárnap az a videó, amelyet Orbán töltött fel a Facebook oldalára: az éppen a kültéri maszkviselés eltörlését bejelentő miniszterelnök belefutott egy párba, akik épp esküvői fotózáson voltak a Budai Várban. A miniszterelnök gratulált nekik, mesélt egy kicsit az arca állapotáról, pontosabban arról, miért borostás és pörköltszaftos, majd fotózkodott is az ifjú párral. Egyesek azonban kísérteties hasonlóságot véltek felfedezni a pár és egy reklámfotó között: a Magyar Nemzeti Bank egy hasonló fiatal párral reklámozza magát. Több se kellett, hogy azonnal elinduljanak a találgatások, vajon csak fizetett statiszták voltak-e a fiatalok, vagy mindez csak a véletlen műve. A videóban szereplő férfi most tiszta vizet öntött a pohárba.

A lap Facebookon kereste meg a férfit, aki

saját oldalán több kommentben is cáfolta, hogy ő lenne a képeken.

Egyik hozzászólásában azt írta, hogy újdonsült feleségével épp visszafelé tartottak az esküvői fotózásról, amikor meglátták a Karmelita kolostor előtt a miniszterelnököt. Ők maguk kérték meg őt, hogy összeállhatnak-e egy fotóra, végül Orbán videóban örökítette meg a pillanatot.

„Valójában nekünk mindegy, ki mit gondol. Szerintünk a mémek viccesek. Ennyi, nincs semmi történet az események mögött”

– írta.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?