Celeb / Híresség

Tóth Gabi: Jól is néznénk ki, ha a bojler testem és magas homlokom miatt siránkoznék egész nap

Szerinte inkább az előnyeire koncentráljon az ember.

 

 

 




 

Az énekesnő új blogbejegyzésében ír arról, hogy újabban amiatt bántják a kommentelők, mert túl vékony lett. Tóth Gabi szerint ez ugyanúgy testszégyenítés, ráadásul ő a pajzsmirigybetegsége miatt fogyott le, nem pedig azért, mert a külsejével többet foglalkozik, mint a gyerekével, ahogy az emberek gondolják.

Szerinte mindnekinek el kéne fogadnia magát és azokra a pontokra koncentrálni inkább, amit szívesen hangsúlyoznak. Hozzátette, neki is vannak olyan testrészei, amikkel nincs kibékülve, de nem kesereg miattuk.

Nők milliói élik le úgy az életüket, hogy csak a hasukkal vannak elfoglalva, és azokkal a hátrányokkal, melyeken nem változtathatnak, miközben például gyönyörű szemük van és formás lábaik. Jól is néznénk ki, ha a bojler testem és magas homlokom miatt siránkoznék egész nap (igen, én úgy látom, hogy bármilyen vékony vagyok, széles a hátam és nincs derekam, ezért hívom magam bojlertestűnek). Ezeken nem tudok változtatni, és nem is akarok. Viszont van sok minden, amit szeretek magamon, és ki szeretném hangsúlyozni

– írta Tóth Gabi.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?