Életmód

18 bizonyíték arra, hogy az emberi hülyeség a koronavírus idején sem ment szabadságra

Az élelmiszerek és higiéniai eszközök felhalmozása sokak számára egyértelmű és indokolt lépésnek tűnik egy olyan pandémia esetén, mint a koronavírus járvány, ám ez az önző és felelőtlen magatartás könnyedén megfoszthatja az élethez alapvetően szükséges élelmiszerektől és termékektől azokat, akiknek valóban szükségük lenne rájuk.

 

 

 

Egy dél-koreai egyházban sós vizet permeteztek a hívők szájába, hogy ezzel megakadályozzák a koronavírust. 46 ember fertőződött meg a vírussal, mivel ugyanazt a fúvókát tették a szájukba.
Az emberi söpredék elérte a csúcsát: ennek a vak nőnek a kosarából kilopták a vécépapírt, amíg a vakvezető kutyával vásárolt a boltban.
Ez a brüsszeli srác megnyalta az ujjait, majd gondosan a metró kapaszkodójára kente azt. Miután a róla készült videó felkerült az internetre, a rendőrség végül előállította.


Az ilyen emberek miatt nincsen vécépapír a boltokban.
Ez az alabamai pap meghívta a koronavírussal fertőzött betegeket a templomába, hogy a “hit erejével” meggyógyítsa őket. 🙄
Ez a kandai házaspár megvette az összes nedves törlőkendőt a városban és 90 dollárért, vagyis közel 30 ezer forintért próbálták meg árulni darabját. Letartóztatták őket.


A britek továbbra is kocsmákban és szórakozóhelyeken töltik az estéket, mivel úgy gondolják, hogy az emberek csak “felfújják” a koronavírust.
Így néznek ki most a Floridai tengerpartok. Az emberek tudnak a koronavírusról és annak veszélyeiről, csak épp nem érdekli őket.
Angliában ilyen koncerteket tartottak még március 14-én is.

Amikor nem a probléma áldozata vagy, hanem Te magad vagy a probléma.
Ennyi vécépapírral élete végéig szarhat reggeltől-estig.
Ez a nő minden nedves törlőkendőt megvásárolt a boltban.
Akinek ennyi vécépapírra van szüksége, annak komolyabb egészségügyi problémája lehet, mint a koronavírus.
“Nem tudom, miért veszik meg az emberek az összes vécépapírt a boltban, talán szó szerint összeszarták magukat a félelemtől?!”
Pánikvásárlás.

 

 

 

 

Persze vannak a vécépapír-mániásoknál is hülyébb emberek: ez a nő az összes pudingot vette meg a boltban.
Bár az Egyesült Államok hatósága folyamatosan figyelmezteti az embereket az életveszélyes vírusra, ők mégis úgy élvezik a tengerpartot, mintha egy teljesen átlagos tavaszi szünet lenne éppen.
Végezetül még egyszer felhívnánk a figyelmet arra, hogy miért olyan nagy baj az ész nélküli pánikvásárlás: mivel így pont hogy a legkiszolgáltatottabb emberek nem jutnak hozzá a mindennapi életükhöz szükséges termékekhez. Figyeljünk oda magunkra, egymásra, és ne legyünk olyan hülyék, mint a cikkben szereplő emberek! 🇭🇺

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?