Celeb / Híresség

10 híres nő, akik kreatív szépségtrükkökkel álltak elő

Az ismert hírességek sokak számára bálványok. Ám sokszor nem is gondolunk bele, hogy mire készülnek, és mit tesznek valójában azért, hogy lenyűgözően nézzenek ki. Nem csak a krémek használata, a szépséginjekciók vagy a ragyogó sminkek alkalmazása szerepel az arzenáljukban. Megtaláltuk a legkülönlegesebb trükköket, amelyeket a múlt híres szépségei használtak. Találtunk olyanokat is, amelyeket a mai hírességek találtak ki.

 

 

 

Elizabeth Taylor

Amikor Elizabeth Taylor fontos eseményeken vett részt, 2 órát töltött azzal, hogy felöltözzön. Miután kisminkelte magát, és hajcsavarókat tett a hajába, a színésznő egy ideig a fürdőkádban feküdt, hogy beállítsa a sminkjét. A helyzet az, hogy Taylor sosem szerette a matt bőrt, míg a vízgőz gyengéd fényt adott az arcának. Miután befejezte ezt a procedúrát, Elizabeth felöltözött, és befejezte a frizuráját.

Jean Harlow

Köztudott, hogy Jean Harlow imázsának különlegességei a magas ívek és a felrajzolt, vékony szemöldök volt. Néha le is borotválta őket, hogy később szemöldökceruzával húzza meg azt a vékony, ívelt vonalat.

Ingrid Bergman

Ingrid Bergman a természetes szépség híve lévén nem szeretett sminkelni a mindennapokban. Csak akkor tett kivételt, ha a szerepei megkövetelték. Annak érdekében, hogy a homloka magasabbnak tűnjön, a színésznő 1 centimétert leborotvált a hajvonalából.


Greta Garbo

Az amerikai színésznő, Greta Garbo a 20. század első felének egyik legnagyobb sztárja. Saját trükköt talált ki, hogy szó szerint elkápráztassa az embereket a tekintetével. Szemhéjfestékei alá egy réteg vazelint kent, ami fokozta azok fényét, és ragyogást adott a színnek.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe-t máig az amerikai filmművészet egyik kulcsfigurájának tartják. Egyszer ahhoz, hogy egy ruha tökéletesen illeszkedjen rá, szó szerint “bele kellett varrni”. Ez John F. Kennedy 45. születésnapja előtt történt. Később az a ruha 4,8 millió dollárért kelt el egy árverésen.

Rita Hayworth

Rita Hayworth, született Margarita Carmen Cansino, spanyol származású színésznő és táncosnő volt. Vörösre festette a haját, és elektrolízis segítségével megemelte a hajvonalát.

Audrey Hepburn

Amikor Audrey Hepburnnel a Római vakáció című filmet forgatták, a Paramount Pictures képviselői azt akarták, hogy a színésznő mosolya tökéletes legyen. Egyik interjújában Hepburn azt mondta, hogy ideiglenes koronát kellett viselnie a fogai fölött, hogy egyik görbe első foga ne vetítsen árnyékot a másikra. A korona mindig eltűnt, és a forgatási folyamatot gyakran meg kellett szakítani. Végül Audrey felkeresett egy fogorvost, és egy szinte hollywoodi mosoly tulajdonosa lett.

Raquel Welch

A filmsztár Raquel Welch még 80 évesen is lenyűgözően néz ki. A színésznő titka nagyon egyszerű: éjszakára tőgykrémet ken az arcára. Igen, ez az a krém, amit a gazdák a tehenek életének megkönnyítésére használnak fejés közben.

Snooki

Snooki nemrég megosztott egy nagyon szokatlan trükköt, amit alkalmaz. Egy interjújában elmondta, hogy macskaalmot kever össze vízzel, és ezt viszi fel a bőrére, bőrradírként. Nyilvánvalóan friss macskaalmot használ.

 

 

 

 

Shailene Woodley

Shailene Woodley agyagot használ fogkrémként. Egyik interjújában a színésznő azt mondta, hogy agyagot kever össze kókuszvízzel és borsmenta vagy fahéj illóolajokkal, hogy megtisztítsa a fogait.

Bónusz: a Kardashian nővérek

Ha a Kardashian nővérek hajára pillantasz, valószínűleg semmi szokatlant nem veszel észre. De mint kiderült, ők úgy teszik precízebbé és merészebbé a frizurájukat, hogy a felesleges hézagokat szemhéjfestékkel töltik ki.

Kim egyébként bevallotta, hogy annak érdekében, hogy a haja tökéletesnek tűnjön, a hajvonalánál lévő felesleges babahajat legyantázza.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?