Belföld, Hírek

Orbán Viktor nagy bejelentést tett: megvan az 5 millió beoltott, mától visszakapjuk a régi életünket

Orbán Viktor nagy bejelentést tett.

 

 

 




 

A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg egy videót, amelyben nagy hírrel szolgált. Mint mondta, meglett az 5 millió beoltott, így mától búcsút mondhatunk a maszknak.

„Kedves Maszk, goodbye! Megvan az ötmilliomodik beoltott, közterületen nem kell többé maszkot viselni” – írta közösségi oldalán. A videóban köszönetet mondott azoknak, akik beoltatták magukat, illetve akik még nem tették, azokat arra kérte, hogy az eredmények megőrzése érdekében vegyék fel az oltást.

Az operatív törzs úgy döntött, hogy a mai naptól nem kell maszkot viselnünk a szabad téren, az utcán sem, a köztereken sem. Ez azt jelenti, hogy búcsút inthetünk a maszkunknak

 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt korábban, az 5 millió beoltott után életbe lépő enyhítéseket Orbán Viktor a Kossuth Rádióban részletezte. A lazítás részletei azonban péntek este, a Magyar Közlönyben jelentek meg. Az egyik legnagyobb enyhítés talán a kijárási korlátozás és a kötelező maszkviselés eltörlése, azonban fontos változások lépnek életbe a rendezvények látogatásával kapcsolatban is. Ha tudni szeretné, milyen védelmi intézkedések vannak érvényben mostantól, akkor ide kattintva elolvashatja.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?