Életmód, Érdekes, Külföld

52-szer rabolták el a földönkívüliek, bizonyítéka is van rá a nőnek

Az asszony állítja, kislánykora óta zaklatják az idegenek.

 

 

 

 


Az 50 éves Paula Smith nagy kedvence az idegeneknek, hiszen már legalább 52-szer magukkal vitték az űrhajójukra. Sőt, ott olyan fejlett technológiákat mutattak neki, amilyenről mi, emberek egyelőre még csak álmodhatunk.

Állítását pedig a karján lévő zúzódásokkal, foltokkal bizonyítja az asszony, amit a földönkívüliek okoztak neki. Ezenkívül lerajzolta azt is, hogyan néznek ki a látogatói.

NINCS ELŐZMÉNYE

NINCS SEMMI ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS, NEM ÉRZÉKELEM, HOGY BÁRMI IS TÖRTÉNNI FOG. EGYSZERŰEN CSAK MEGTÖRTÉNIK. MINDÖSSZE ANNYIT TEHETEK, HOGY AZTÁN A SZOKÁSOS MÓDON FOLYTATOM AZ ÉLETEM, MÁSKÜLÖNBEN MEGŐRÜLNÉK– árulta el Paula, milyen az, amikor érte jönnek.

ÍGY PUSZTUL EL A FÖLD

Azt is hozzátette, a repülő csészealjon azt is levetítették neki, hogy az emberi kapzsiság és nemtörődömség hogyan pusztítja el a bolygónkat.

Úgy emlékszik, először egy erdőből vitték magukkal, s habár el akart tőlük futni, nem engedelmeskedett a lába. Később a szülei azt mondták, négy órára veszett nyoma, de ő nem érzékelte az időt.

AZÓTA NINCS MEGÁLLÁS, TÖBBSZÖR KIVITTEK MÁR A HÁLÓSZOBÁM ABLAKÁN ÁT AZ ÁGYAMBÓL IS– mondta, s habár tudja, hogy sokan nem hisznek neki, vagy őrültnek tartják, ő kitart az igaza mellett.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?