Celeb / Híresség

Infarktust kapott Fásy Ádám, órákon múlt az élete

A műsorvezető felesége unszolására ment el orvoshoz, ahol kiderült, hogy óriási a baj.

 

 

 

 


Napok óta rosszul volt Fásy Ádám, amikor végül családja nyomására orvoshoz fordult. Kiderült, hogy nagyon jól tette, olyan súlyos állapotban volt, hogy azonnal életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta – írja a Blikk.

A lapnak elmondta, hogy múlt héten rosszul érezte magát, zsibbadt a bal karja és fájt a mellkasa. A tüneteket nem vette komolyan, azt hitte, csak megfázott, végül felesége, Fásy Marika unszolására ment el a háziorvosához.

„Rákötött egy EKG-gépre, és amint meglátta az adatokat, közölte: irány a kórház, mégpedig mentővel”

– meséltea Blikknek.

Fásyt azonnal bevitték a kórházba, ahol kiderült: akkora a baj, hogy azonnal műteni kell, különben meghal.

„A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára vittek be, ahol sokkoló hírt kaptam: egy-két órán múlt az életem. Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt.”

A vizsgálat kiderítette azt is, hogy korábban már áteshetett egy infarktuson, Fásy szerint mindez tavaly szeptemberben történhetett, akkor voltak nagyon hasonló tünetei. A műsorvezető a lapnak elmondta: a beavatkozás után csak arra tudott gondolni, mekkora szerencséje van, hogy még átölelheti szeretteit.

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?