Belföld, Hírek

X-Faktor 2021: kiderült, ki váltja Kiss Ramónát – Itt a bejelentés

Kiderült, ki váltja Lékai-Kiss Ramónát az X-Faktor 10. évadában: : Miller Dávid lesz az új műsorvezető!

 

 

 

 


Az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik házigazdája már bebizonyította, hogy ért a zenéhez, ugyanis ő nyerte meg az Álarcos énekes második évadát, most pedig a jövő tehetségeivel dolgozhat együtt – jelentették be a Fókuszban.

Miller Dávid az X-Faktor új műsorvezetője / Fotó: RTL KLUB
Miller Dávid az X-Faktor új műsorvezetője / Fotó: RTL KLUB

– Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek. Most, hogy hivatalossá vált a hír, végre elkezdhetek dolgozni a stábbal a castingokon. Nagyon érdekel a háttérmunka is, és alig várom, hogy találkozhassak a versenyzőkkel. Fontosnak tartom ráhangolódni a feladatra, ami előttem áll. Szeretem a mélyvizes helyzeteket, úgyhogy már csak az a cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerák előtt bizonyíthassak – mondta Miller Dávid, hozzátéve: bár a casting már javában zajlik, még mindig várják a jelentkezőket.

Kiss Ramóna több év x-faktorozás után átigazolt a TV2-höz  /Fotó: RAS-Archív
Kiss Ramóna több év x-faktorozás után átigazolt a TV2-höz /Fotó: RAS-Archív

Kiss Ramóna 19 év után távozott a TV2-től

Hatalmas megdöbbenést okozott, amikor Lékai-Kiss Ramóna bejelentette, közel 19 év után távozik az RTL Klub képernyőjéről, hogy a legfőbb konkurens, a TV2 arca legyen. Átigazolása után a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című show-műsorban láthattuk, most pedig a Ninja Warriorban tűnik fel.

Hamarosan kiderül az is, kik lesznek a mentorok!

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?