Belföld, Hírek

Mészáros Lőrincék egy másik luxusházat is vettek ugyanabban a méregdrága villanegyedben

Kiderült: a Várkonyi Andreával közös szerelmi fészek mellett egy másik villát is vett ugyanazon Mészáros Lőrinc-cég az exkluzív villanegyedben a Széchenyi-hegyen, , mégpedig ugyanazon a napon és csak pár utcára van egymástól a két ingatlan.

 

 

 

 


Mint beszámoltunk róla, a Telex megtalálta azt az otthont, amelybe a volt híradós Várkonyi Andrea az ország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel és a kislányával költözik.

Ellátogattunk a szakértők szerint 3 milliárdra becsült ingatlanhoz, ami igazi turistalátványossággá vált az elmúlt pár napban.

Telex most kiderítette, van még egy luxusvilla a környéken, ami Mészáros érdekeltségébe tartozó cég tulajdonába került. Néhány utcával van csak arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolta meg ezt az ingatlant is, ami hivatalosan szintén lakóház. Autóval öt perc a távolság a két ház között.

A panoráma hasonlóan meseszép, mint a már bemutatott villa esetében, de azért mégsem annyira. Mint írják, eggyel kevésbé exkluzív, mert nagyobb részt foglal el a látképből a gazdagréti lakótelep, mint a Duna és a pesti belváros. A lényeg, hogy a XII. kerület magasan fekvő villanegyedében gyakorlatilag luxusházak érik egymást az erdő közelében.

A Várkonyival közös otthonuk környékéről ez a panoráma tárul elénk:

Csodás a kilátás  /Fotó: Fuszek Gábor
Csodás a kilátás /Fotó: Fuszek Gábor

Ez a másik ház a 90-es években épült, de ma már nem igazán ismerhető fel az eredeti állapota: fehér-szürke, minimalista kockaházzá alakították nagy ablakokkal és teraszokkal. Jelenleg átalakítás alatt van, az utca egyik lakója azt állította, hogy Mészárosék napi szinten ott vannak az építkezésen.

A zalaegerszegi Éder Zoltán az 1658 négyzetméteres telket tavaly ugyanazon a novemberi napon adta el a Mészáros-érdekeltség Art-Com Kft.-nek, amelyen a másik, széchenyihegyi ház is gazdát cserélt.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?