Celeb / Híresség

Tóth Gabi „leolcsózta” Tóth Andi képeit, utóbbi meg álszentnek nevezte ezt

Tóth Gabi azt is írta, rá fel kellene nézni, mert mentorszékben ül és onnan posztol képet, nem falunapról.

 

 

 




 

Néhány hónappal ezelőtt kisebb celebvita robbant ki annak kapcsán, hogy Tóth Andi azt állította, Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban alázta őt (erről képernyőmentéseket is megosztott). Később a csoport egyik ismert tagja, Balázs Andi azt mondta, Tóth Andi is tagja a zárt körnek, szimplán csak fel lett fújva a dolog.

Már megint új fordulatot vett a Tóthok csörtéje, ugyanis Tóth Andi az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak volt a vendége, ahol arról beszélt, Tóth Gabi nemcsak zárt csoportokban fogalmazott meg róla kritikát, hanem írt neki üzeneteket is.

Szerintem nem kedvel. Már akkor nekem állt, mikor mondta, a képeim olcsók meg én is ezáltal. Írtam neki, hogy megpróbálom ezt úgy tekinteni, hogy szerintem jóindulatból írtad. Leírta, miért kellene másképp, ő mennyi mindent elért és hogy ezt kéne követnem inkább. Mondtam, hogy ezt kicsit álszentnek tartom pont az ő múltja miatt is, de köszönöm, jó egészséget, remélem, boldogok. Erre megint egy olyan üzenetet kaptam, hogy hú. Sértésnek vette, hogy álszentnek tartottam. És írta, hogy ő mentor, fel kéne néznem rá, hogy ő mentorszékben ül, nem mindegy, hogy a falunapon rakom ki a képet vagy a mentorszékből. Elismerem, hogy ő több mindent elért, de pont ezért nem értem, miért velem foglalkozik. És miért nem 15 évesen jött segíteni, mikor mindenki bántott és kihasznált?

– mondta, hozzátéve, szerinte Tóth Gabi véleménye sem fontosabb, mint egy vadidegené. Az nem derült ki, hogy ezek az üzenetváltások mikor lehettek, de esélyes, hogy abban az időben, mikor Tóth Gabi még az X-Faktor mentora volt, kábé 2016 környékén. Már ha mentorszék alatt nem egy másik műsorra gondolt az énekesnő, ahol zsűrizett.

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?