Belföld, Hírek, Sport

Élőben a Groupama Arénából! Összecsap a Fradi és a Mezőkövesd, ráadásul fél év után először nézők előtt

Elértük a 4 milliomodik beoltottat, így a kormány a mai naptól enyhített a koronavírus járvány miatt hozott szigorítások mértékén. Ennek értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező állampolgárok mentesültek bizonyos eddig érvényben lévő korlátozások alól.

 

 

 

 


Mostantól a sportrendezvények, ide értve a focimeccseket is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára szabadon látogathatók. A Blikk ellátogatott a Groupama Arénába, ahová már érkeznek a szurkolók….

A Blikk riportere Kiss Rachel a helyszínről jelentkezik Igaz Andrással a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive Hungary Kft. ügyvezetőjével.

Az élő videót itt tekinthetik vissza:

 

Utoljára tavaly november 8.-án voltak nézők szintén a Ferencváros-Mezőkövesd elleni meccsen, ahol már akkor is 30%-os korlátozással engedhették be a szurkolókat. Akkor 3-0-ra nyert a Fradi. Azóta viszont zárt kapus meccseken, nézők nélkül játszottak a focisták a koronavírus járvány korlátozásai miatt.

A stadion területén nem kötelező a szájmaszk viselése, de a szervezők javasolták a résztvevőknek, hogy saját felelősségre azért nem árt felhúzni. Riporterünk elmondása szerint telt ház egyáltalán nincsen, sokan vannak, akik már oltakoztak, de az igazolványuk még nem érkezett meg, így hiába focirajongók nem tudnak meccsre menni.

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?