Belföld, Hírek

Bejelentés: Mészáros Lőrinc hotelei újra kinyitnak

Tíz szállodáját nyitja meg május 7-től a Hunguest Hotels, közülük három all inclusive akciót is kínál vendégeinek. Ezen felül – a társadalmi felelősségvállalás jegyében – az első 1000 egészségügyi dolgozó számára díjmentesen nyújtanak két főre szóló, két éjszakás csomagot félpanziós ellátással, valamit családtagjaikkal együtt 25%-os kedvezményt kapnak december 17-ig. Így szeretnék megköszönni a járvány alatti megfeszített munkájukat – olvasható a szállodalánc közleményében.

 

 

 




 

A novemberi zárás óta rengeteg karbantartási munkát is elvégzett a szállodalánc, köztük olyanokat is, amelyre zárás nélkül nem kerülhetett volna sor.

A szállodákat – a jogszabályoknak megfelelően – a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése érkezéskor történik, de már a foglaláskor is felhívják rá a vendégek figyelmét.

Az egészségügyben dolgozók az „EÜ2021” kuponkóddal vehetik igénybe a kedvezményeket a Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Sóstó szállodákban. Érkezéskor be kell mutatni a munkáltatói igazolást, amely letölthető a szállodalánc weboldaláról, ahol részletesebben is írnak a kedvezményekről.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?