Belföld, Hírek, Internet

Megérkezett Magyarországra is a fizetős Facebook

Kedden elérhetővé vált a Facebook böngészős változatában a Meta fizetős ajánlata Magyarországon is, amelyre befizetve a felhasználók reklámok nélkül használhatják a közösségi platformot.

 

 

 

Korábban a Blikk is megírta, hogy egy európai uniós szabályozás miatt előfizetési csomagot vezet be a Meta Platforms az európai felhasználók számára, hogy a Facebook és az Instagram felületét reklámok nélkül is tudják használni.

Ha felhasználók szeretnének élni az előfizetési csomag előnyeivel, akkor a webes felhasználóknak havi 9,99 eurót kell befizetniük, vagyis jelenlegi árfolyamon körülbelül 3787 forintot. Ez az összeg csak akkor változhat, ha a platform árat emel, mivel ebben az összegben már az adók is benne vannak, illetve ha az árfolyam változik.

Akik úgy döntenek, hogy a Facebook telefonos alkalmazásából szeretnének előfizetni, nekik nagyobb összeggel kell majd számolniuk: az alkalmazásboltok jutalékai miatt havi 12,99 eurót, nagyjából 4800 forintot kell majd fizessenek – írja a HVG.

A felhasználóknak azonban nem kötelező az előfizetési csomag, illetve azoknak a felhasználóknak, akik meggondolják magukat, bármikor van lehetőségük a csomag lemondására.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?