Életmód

19 apa, akik tűzön-vízen átmennének és ha még kell a fát is megmunkálják a lányaik számára

Van valami, amit az apukák nem tennének meg a szeretett lányuk és fiuk érdekében? Építhetnek egy állványt egy varázspálcához, készíthetnek egy táblát az üzlet számára a már nem kis gyermekük kérésére, vagy építhetnek egy ágyat, amely hasonlít egy mesebeli hercegnő igazi kastélyához. Néhányan még egy díszes jelmezt is készek is felvenni, hogy elkísérjék gyereküket kedvenc zenekaruk koncertjére. A mai összeállításunk szereplői bátor apukák, akik készek mindent megtenni gyermekeikért.

 

 

 

“A lányom WC-t kért a babaházához. Nagyon szórakoztató volt elkészíteni.”
“A lányom megkért, hogy tegyek egy üvegcipőt a sárkányára. Itt az eredmény. ”
Amikor a fiad megkérdezi, hogy használhatja-e a csúszdát Apák napján, amivel be tud csúszni a medencéjébe, akkor te ezt megvalósítod.


“Alapvetően semmit sem tudok a fafeldolgozásról, de a fiam megkért, hogy készítsek neki egy állványt a Harry Potter pálcájához. Nagyon örült neki! “
“A barátnőm lánya fakardot kért. Kicsit elragadtattam magam. Tölgy és cseresznyefából készült, a fogantyúk bőrrel vannak behúzva. “
“A fiam megkért, hogy rajzoljak neki Paper Mariot és Bobbyt. Azt hiszem jó lett.”
“A 6 éves lányom kenut kért tegnap este,” nemre “számítva. Ezt vettem neki, hogy ma reggel boldoggá tegyem.”


A 6 éves fiam megkérdezte tőlem, hogy meg tudom-e érinteni a felhőket, amikor a munkahelyemen vagyok. Szóval ezt mutattam neki.
“A fiam polip alakú palacsintát kért. És véletlenül csináltam valamiféle borzalmat.”
A fiam megkért, hogy öltözzem fel chili paprikának egy Red Hot Chili Peppers koncerten még 2017-ben, úgyhogy megcsináltam.”
„A lányom megkért, hogy fessem le az egyszarvúját,„ mint a régi könyvben ”.
“A lányom kért egy „bogár dobozt.” Volt néhány régi székünk. Így azokból csináltam ezt, és először dolgoztam bőrrel a fogantyú elkészítéséhez. Nem tökéletes, de a gyermekem örül. “
Amikor a fiad azt kéri, hogy az első gitárja fekete legyen lángokkal.
“A lányom megkért, hogy segítsek a csillagok festésében. Túlságosan elragadtattam magam.”
Azt hiszem, nagyobbra kellett volna csinálnom az oroszlán fülét, és el kellett hagynom a karomnyomokat. De a lányom azt kérdezte, csinálnék-e oroszlánkarmot. ”
„A depresszióm és a motiváció hiánya több mint 5 hónapig távol tartott a boltomból. A hétvégén ez megváltozott, mert a lányom éjjeliszekrényt kért.
„A lányom elkezdett sminket árulni. Fogtam a logóját, és megpróbáltam 5 év után újra festékszóróval dolgozni. Beletelt egy kis időbe, de elég jónak bizonyult.”

 

 

 

 

„Nagyon sok„ apu pontot ”szereztem a lányommal a 3. születésnapján. A saját hercegnő kastélya.”
“És ez a fiam rakétája a lányom hercegnővárán kívül.”
Bónusz: „A lányom kért egy fantasztikus egyszarvú süteményt, mint amit a pékségben árulnak. Szerintetek sikerült?”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?