Életmód

16 férfi, akinek az erőssége nem az izomzatában rejlik

Minden nő más és más választ adna arra a kérdésre, hogy „milyen a tökéles férfi számodra?”. A legtöbben talán a magasságot, hajszínt, testalkatot, izmokat, fizikai képességet, stb. említenék meg, pedig nem feltétlenül ebben rejlik a férfiak igazi ereje. A kitartás, a kedvesség, és a figyelmesség olyan erős férfi tulajdonság, amit nem lehet egy konditeremben beszerezni. Azok a nők pedig, akik ezt keresik egy férfiban, azok egészen biztosan boldogok lesznek az életben.

 

 

 

1 ,,32 órája alvás nélkül, de végre otthon vagyunk.”

2 ,,A főnökömet megihlette a beszélgetés, hogy a menstruációhoz szükséges higiéniai termékeknek világszerte ingyenesnek kellene lenniük, ezért azóta egy ilyen kosár vár minket a női mosdóban.”

3 ,,Édesapám, amint egy Braille-írásos könyvet olvas nekem.”


4 ,,Apám felhívott, hogy elmondja, egy félig halott mókust talált az udvaron. Felvette, megetette, és most a kis mókus nem akar elmenni a válláról.”

5 ,,A férjem és én elváltunk, és 12 év után először töltöttem a fiaim nélkül az anyák napját. Szomorú voltam, de a volt férjem átjött, és meglepett engem egy csodálatos reggelivel.”

6 ,,A jó barátom szigorú diétán van, ezért zöldséges fogást készítettem neki, majd megnéztük a kedvenc filmünket.”

7 ,,A barátom és én 2 évvel ezelőtt szakítottunk, de rendszeresen képet küld a macskájáról, hogy lássam, minden rendben van vele.”

8 Példamutató nevelési módszer.
9 ,,A feleségem egy hete szült, és most először volt lehetőségem „apukaként” videojátékozni.”

10 ,,A kimerült, tűzoltó férjem és a legjobb barátja.”

11 ,,Apám rendszeresen küld képet a macskájáról, annak ellenére, hogy ugyanabban a házban élünk.”

12 Több ilyen emberre lenne szükség.

13 ,,18 éves vagyok. Édesanyám még mindig őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer 6 évesen készítettem neki.”

 

 

 

 

14 Könyvet kellene írni az ilyen emberekről.

15 ,,Apám nyugdíjba ment, és most szabadidejében a közeli menhely kutyáit sétáltatja, amiről mindig be is számol nekem.”

16 Sosem késő meggondolni magunkat.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?