Celeb / Híresség

Schobert Norbi: Rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember

Szerinte csak ezért támadják az irigy emberek.

 

 

 

 


Ha már két napja mindenki róla és legfrissebb sértő megjegyzéséről beszél, Schobert Norbi úgy gondolta, meglovagolja a hírverést és újabb interjút ad a Fókusznak.

Elmondta, hogy régen a nyers stílusával sikeresen felnyitotta az emberek szemét, most azonban mindenki felháborodik, ha szembesíti őket az igazsággal. Továbbra is állítja, hogy ő csak segíteni akar, korábbi sértésével kapcsolatban pedig, amikor az anyukákat ekézte, még egy „poént” is elsütött.

…amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés

– mondta tavaly év elején Schobert Norbi, amire most úgy reagált:

Előző este néztem a Jurassic Parkot.

A riport végén Schobert azt is elmondta, hogy tudja, miért utálják olyan sokan.

Akik irigykednek, tökre megértem őket. Ha kívülről nézem magam, én is utálnám magam. Itt van ez a csávó, jött, szegény volt, kicsi, rendőr volt, dagadt volt és nem kapott kölcsönt, nem kapott EU-s pénzt. Mit csinált? Önerőből felépített egy birodalmat és egy csodálatos családot, csodálatos gyerekekkel. Tehát azt gondolom, hogy én rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember és ezt roppant nehéz elviselni.

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?