Celeb / Híresség

Tombol a Farm VIP-botrány, Rékasi Károly és Szabyest a forgatás után is egymásnak estek: „Ha megtudom, melyik utcában van, én az utcát is elkerülöm”

Egy légtérben sem akar tartózkodni a Farm VIP forgatása után Rékasi Károly és Szabyest, annyira megharagudtak egymásra.

 

 

 

Rékasi Károly és Szabyest már a Farm VIP első forgatási napjain is összevesztek, és a kamerák előtt álltak bele egymásba. A fiatal énekes szerint már a legelején is gyűlöletet érzett a színész szemében, míg Rékasi úgy látta, Szabi beszélt vele lekezelő stílusban. Karcsi azt is nehezményezte, hogy az előadó nem veszi ki annyira a részét a tanyasi munkákból, majd később számon kérte őt, mert az általa gondozott tehenet sétára akarta vinni. Csak úgy forrnak az indulatok a realityben, s a színész tegnap is hangot adott a nemtetszésének:

– Ha bármikor is innen kikerülök, meg vége lesz ennek a nagy-nagy versenynek… ha megtudom, melyik utcában van, én az utcát is elkerülöm. Aki a tudását mesekönyvekből szerzi az állatgondozáshoz, az nagyon aranyos, szeretni való, de előbb-utóbb becsukódik az a fránya mesekönyv, és szembejön az élet. Azon jót derültem, hogy napok óta viszi azt a projektet, hogy bocisétáltatás. Nekem eszembe nem jutott a sétáltatott tehén, mert Jászberényben kiröhögnének engem. Rékasi, te hülye vagy, sétáltatod a bocit, pórázon?! Úgy mondják ezt nálunk, a színpadon, hogy képességtelen. A nyelvemen volt, de már nem mondom, hogy nem normális – fejtette ki Lakatos Leventének, mennyire unszimpatikus neki. Szabi a Borsnak mondta el, mit gondol a forgatások után Rékasiról.

– Nem tudom, Karcsinak miért szúrtam a szemét, és miért alakult ki benne ez az óriási ellenszenv az irányomba. Sokszor nyitottam felé, próbáltam rendezni a kapcsolatunkat, de nem jártam sikerrel. És nem az én hibámból, ő nem volt vevő rám. Éppen ezért találtam azt is ki, hogy legyen ő a mentorom, mondja el, hozzám képest mit csinálna másképp. Az, hogy fiatalabbként az idősebbhez fordultam segítségért, tanácsokért, szerintem a javamra írható. Az pedig, hogy ő 61 évesen így viselkedett, és így titulál engem, nem engem, hanem őt minősíti” – szögezte le haragosan Szabi.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?