Celeb / Híresség

60 évesen újra apa szeretne lenni Galambos Lajos

Mindhárom gyermeke kirepült már a családi fészekből, ezért az örökbefogadást fontolgatja Galambos Lajos: a trombitaművész 60 évesen újra apa szeretne lenni.

 

 

 

 


Árván maradt kislányt venne magához Galambos Lajos! A 60 éves trombitaművész elárulta, régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata, főleg, amióta 23 éves lánya, Bogi, illetve fiai, a 21 éves Lajos és a 20 éves István is kirepültek a családi fészekből, s önálló életet kezdtek. A zenész egy nagyobb, kiskorú lányt nevelne szívesen, szerinte a gyermeknek jó élete lehetne mellette – bukkant rá a Bors.

– Igyekeztem jó szülő lenni, de úgy érzem, a mostani helyzetem, életem ideálisabb lenne a gyermekvállalásra, és 60 évesen talán még jobb apa lennék, mint amilyen annak idején lehettem – vallotta be Galambos Lajcsi, aki a Story magazin írása szerint úgy érzi, újra megérett az apaságra, s aki egyedül él egy halászházban a boldogasszonypusztai birtokán.

Már el is kezdett intézkedni az ügyben.

– Régóta foglalkoztat az örökbefogadás gondolata, és arra jutottam, szeretnék egy árván maradt kislányt magamhoz venni. Ez ügyben egyébként már tettem is lépéseket – fogalmazott a trombitaművész.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?