Celeb / Híresség

Még nincs készen a visszatérésre: így próbálja gyógyítani magát az édesanyját gyászoló Rubint Réka

Szentendre — Még nem áll készen a visszatérésre az édesanyját gyászoló Rubint Réka (42). Szombaton Zsuzsanna a fitneszedző karjai között veszítette el az életét, s most Réka a családjára, a barátaira, nem utolsósorban pedig a sportra támaszkodik.

 

 

 

 


– Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is, akikre mindig számíthatunk – mondta lapunknak Schobert Norbert (49), aki azt is elárulta, hogy neje jó ideig nem fog tornát tartani, de közzétett egy ingyen elérhető edzést.

– Réka a héten és a jövő héten biztosan nem tart még edzést. Én tanácsoltam neki, és ő is egyetértett vele. Ugyanígy élő főzéssel sem jelentkezik, utoljára anyukája ott volt és a tornát is végignézte a garázsban. Nehéz lenne most neki ugyanott zenére, mosolyogva ugrálnia, de szerintem ezt mindenki megérti – tette hozzá az üzletember.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?