Celeb / Híresség

„Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő!” – Gáspár Zsolti nagyon félti Győzőt az öngyilkosságtól

Az elmúlt hetekben, hónapokban csúnyán elfajult az adok-kapok Gáspár Győző és öccse, Gáspár Zsolti között, amelynek legutóbb az volt az ára, hogy teljesen leégett a közös telkükön lévő nádas.

 

 

 

 


Minden akkor kezdődött, amikor egy karácsonyi közös interjú során Zsolti békülést emlegetett, ám Győzőék részéről erről szó sem volt. Evelin megfogalmazása szerint a nagybátyja eladta a lapoknak a családjukat, mert csak szerepelni akart.

Zsolti most a Borsnak nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: ő a botrányokat bátyja féltékenységének tudja be, szerinte ugyanis Győző képtelen elviselni, hogy már nem ő a család egyedüli sztárja. A botrányok és üzengetések mára mindennaposak lettek a fivérek között, ám egy pillanatra még Zsolti is megtorpant, amikor a LifeTV műsorában Győző az öngyilkos gondolatairól mesélt.

„Az istenit neki, hát, hogy jöhet ki ilyen egy családfő száján? Mondja meg valaki, hogy nyilatkozhat öngyilkosságról egy édesapa, akinek van két szép lánya, felesége? Mondom én, azok az átkozott gyógyszerek teszik ezt Győzivel” – fakadt ki a lapnak Zsolti, majd sorra vette azokat az okokat, amelyek véleménye szerint idáig juttathatták az egykori showmant.

 Nem véletlen, hogy én soha a média közelébe se engedtem a családomat, és nem is fogom. Az én családom ugyanis nem eladó. A bátyám azonban engedte, és tessék, itt az eredménye! Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő! Nem a felfújt vitákra, meg a lejáratásomra kéne koncentrálniuk, hanem sokkal inkább magukra, és arra, hogy pszichológushoz járjanak, kigyógyuljanak a depressziójukból, hogy végre eldobhassák a gyógyszereket, aztán újra normális életet élhessenek – fejezte be Zsolti, aki ismét elmondta, részéről nincs harag, nem akar rosszban lenni a bátyjával.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?