Belföld, Hírek

Lesz következménye Mészáros Lőrinc dubaji repülőútjának? – érkezett a kérdés Gulyás Gergelyhez a parlamentben

Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd politikusa Gulyás Gergelyt kérdezte arról a parlamentben, lesz- e következménye Mészáros Lőrinc dubaji repülő útjának.

 

 

 

 


Mint ismert, miután Orbán Viktor miniszterelnök az Európán kívüli utazások szigorításáról beszélt, barátjáról, Mészáros Lőrincről kiderült, hogy Dubajban járt a március 15-i hosszú hétvégén. Vírusként terjedt hír a neten, hogy Várkonyi Andreával együtt utazott.

Kocsis-Cake szerint nagyon nincs rendben, hogy az, aki mindenét a magyar adófizetőknek köszönheti, így viselkedik. Lesz-e következménye Mészáros Lőrinc nyaralásának? – kérdezte Gulyástól az MTI tudósítása szerint.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese tette fel a kérdést / Fotó: MTI Balogh Zoltán
Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese tette fel a kérdést / Fotó: MTI Balogh Zoltán

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, a kormány álláspontja nem változott, nemcsak a politikusoknak, hanem az üzleti élet szereplőinek is példát kell mutatnia a járványhelyzetben. Felelőtlenség és nem elfogadható az, hogy valaki most jár Dubajba – közölte. Hozzátette: nem ismeri a miniszterelnök barátait, így azt sem lehet kizárni, hogy ha valaki az elmúlt hetekben volt Dubajban, azt üzleti okból tette.

Azt javasolta az üzletembereknek, hogy ne utazzanak Dubajba. Elmondta, ha van az ellenzéknek javaslata bizonyos külföldi utazások megtiltására, akkor tegye meg. A miniszter azt mondta, a kormány elvi, erkölcsi iránymutatásokat is adhat, annak azonban nem lehet jogi szankciója.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?