Érdekes

Popeye valóban létezik, de az izmai elhaltak a karjában: az orosz férfi a karjait is elvesztheti

A 24 éves Kirill Tereshin, ex-katona és testépítő, petróleumzselét fecskendezett a karjaiba, hogy természetellenes méretűre pumpálja az izmait, de nagy árat kellett fizetnie érte. A férfi hatalmas kockázatot vállalt, és az is megtörténhet, hogy soha többé nem tudja használni a karjait.

 

 

Kirill, akit az „orosz Popeye-nek” neveznek, most valóságos rémálmot él át: kidudorodó tricepsze tele van megkeményedett petróleumzselé darabokkal, és elhalt izomszövetekkel.

Kirill Tereshin azért injekciózta be magát, hogy természetellenes méretűre pumpálja az izmait, de nem gondolt a következményekre.

A járvány miatt csaknem egy évig késett a műtét, amire a férfinak szüksége volt, hiszen teljes mértékben el kell távolítani a veszélyes implantátumokat és az elhalt izomszöveteket a karjából. Kirill már számos beavatkozáson esett át, hogy megakadályozzák a bicepsze elfertőződését.

„Még csak 24 éves vagyok, és az immunrendszerem eddig felvette a harcot a gyulladással, de nem tudom, mi lesz ezután.” – mondta az orosz férfi.

„Azért vágtam bele a műtétekbe, hogy megszabaduljak ettől a rémálomtól. 20 éves koromban elkövettem egy butaságot, hogy felpumpáljam a karjaimat. Nem gondoltam a következményekre.” – mondta a férfi.


A férfit a 33 éves Alana Mamaeva győzte meg, hogy mentse meg az életét, és vállalja a műtéteket. Alana az orosz focista, Pavel Mamaev felesége, és a kozmetikai beavatkozások áldozatává vált embereknek segít.

Dimitrij Melnikov sebész, aki eltávolította a zselatint a férfi karjaiból, figyelmeztette őt, hogy akár meg is halhat, ha nem sikerül eltávolítani az implantátumokat.

„Ha ne adj, Isten történik valami az idegekkel, megtörténhet, hogy nem tudom majd mozgatni a karomat. Nagyon aggódom emiatt. Erre hamarabb kellett volna gondolnom, tudom. Hibáztatom is magamat ezért.” – mondta a férfi.

Az olcsó implantátumok magas lázat, súlyos fájdalmat és gyengeséget okoznak. Tereshinnek az idén újra kés alá kell feküdnie, hogy teljesen eltávolítsák az implantátumokat.

 

forrás: twice.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?