Celeb / Híresség

Újabb drámai részletek: Gáspár Zsolti intenzívre került a covid-fertőzés miatt

Gáspár Zsolti intenzív osztályra került a koronavírus-fertőzés miatt.

 

 

 

 


Ahogy korábban a Blikk is megírta, majdnem az egész Gáspár családot ledöntötte a lábáról a koronavírus. Zsolti és felesége, valamint gyermekeik is megfertőződtek, és a család feje, idősebb Gáspár Győző is beteg lett.

Ami többek között roppant szomorú és figyelemfelkeltő a történetben, hogy Zsolti egy hete kapta meg a védettséget jelentő oltás első adagját, csakúgy, mint édesapja. Ez biztonságérzetet nyújtott számukra, így a legrosszabb rémálmukban sem gondolták volna, hogy ennek ellenére megbetegedhetnek.

– Megvagyunk, igaz, nem túl jól… Nálunk mindenki, az egész család elkapta a betegséget –erősítette meg lapunk információit Zsolti, akinek a hangján is lehetett hallani, hogy egyáltalán nem érzi jól magát. – Magas lázunk van, rosszul vagyunk…

Gáspár Zsolti annyira rosszul érezte magát, hogy kórházba is került egy időre: intenzív osztályon kezelték.

– Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte a Borsnak Zsolti, aki szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig egy nap után már haza is engedték.

Gáspár Zsolti kórházba is került egy időre, ő és édesapja, idősebb Gáspár Győző is magas lázzal küzd
Gáspár Zsolti kórházba is került egy időre, ő és édesapja, idősebb Gáspár Győző is magas lázzal küzd

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?