Belföld, Hírek

Kiderült a telefonszám, amit Orbán Viktor és Müller Cecília is képtelen volt bejelenteni

Szombaton közölte a koronavírus sajtóközpont, hogy a 1818-as telefonszámon kérhető az adatok pontosítása az oltások ügyében. Az oltandók ezen kívül emailen is kérhetik a pontatlanul regisztrált adatuk javítását.

 

 

 




 

Orbán Viktor péntek reggeli interjújában elismerte, hogy vannak hibák az oltás megszervezésében. Ezt egy rövid időre le is állították, mert többen arról panaszkodtak, hogy rossz helyre hívták őket, illetve már beoltott emberek is kaptak értesítést. Megemlítette, hogy lesz egy hibabejelentő telefonszám, azonban a négy számjegy nem hangzott el.

Nagyon fontos, hogy van egy telefonszámunk, ezt kértem Müller Cecília asszonytól, hogy mindennap mondja be, ahol közvetlenül lehet jelezni, ha valaki problémát észlel. Akár a rendszerben, akár saját magára vonatkozóan. És adnak tanácsot is, hogy mit és hogyan kell tennie, hogy a hibát ki tudjuk javítani

– fogalmazott a kormányfő, de a riporter kérdésére sem tudta elmondani a telefonszámot. Csak annyit említett, hogy most nincs nála, „majd Cecília asszony elmondja”. Az operatív törzs sajtótájékoztatóján azonban Müller Cecília sem közölte a számot.

A sajtóközpont közleménye szerint ha valaki az oltásra történő regisztrációkor pontatlanul adta meg adatát, és emiatt a neki küldött értesítőben téves adatot tapasztal, akkor az ingyenesen hívható 1818 telefonszámon vagy az [email protected] email címen kérheti a regisztrációkor megadott adatai pontosítását, javítását.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?