Belföld, Hírek

Hadházy megint „elfogott egy levelet” Müller Cecíliától

Hadházy Ákos, miután nemrég nyilvánosságra hozta a Müller Cecília által véletlenül neki is elküldött e-mailt, ismét kijött egy hasonló infóval. Nem kicsit ironikus hangvételű posztjában most arról számolt be, hogy megtalálta a levelezőrendszer üzenetét, ami arról szólt, hogy a tisztifőorvos megpróbálta visszavonni a korábbi levelet, amit tévedésből neki is elküldött.

 

 

 

 


Mint ismert, Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselő az NNK-nál kérdezett rá egy 17 milliárdos projektre, amire azt kapta válaszul, hogy az adatok előkeresése hátráltatná a védekezést. Erre a levélre írt rá Müller Cecília a kollégáinak, azzal a kérdéssel, hogy nincs-e valami jobb szövegük a válasz elodázására. Véletlenül az e-mail címzettjei között maradt Hadházy, aki közzé is tette a levelet. Akkor azt feltételezte, hogy talán a tisztifőorvos sem ért egyet a rendszerrel, amely 90 napot engedélyez a közérdekű kérdések megválaszolására, és így próbált titokban üzenni.

Most kiderült, hogy nem ez a helyzet – ami nyilvánvaló volt ezelőtt is, hisz Müller Cecília az egyik operatív törzs tájékoztatón kifejtette, hogy minden kérdésre válaszolnak, csak időbe kerül, mert most első a védekezés. Szóval, a mostani Hadházy-posztban az áll, hogy a tisztifőorvos valójában észrevette, hogy rossz helyre ment a levele és megpróbálta használni az üzenet visszavonása funkciót, de nem sikerült:

„Csak ma vettem észre egy újabb üzenetet Müller Cecíliától. Eszerint ő vagy egy munkatársa viszonylag gyorsan észrevette, hogy lebuktatta magát a nekem küldött e-maillel. 11 perccel a „Nincs erre jobb szövegünk?” levél elküldése után megpróbálta visszahívni az elküldött mailt. Ez állítólag a parlamenti levelező rendszerben akkor sikerülhetett volna neki, ha nem nyitom meg azonnal az eredetit . Így azonban elkésett a dologgal és csak egy automata üzenet mutatja meg, hogy próbálkozott megúszni a lebukást. Így még szomorúbb a történet (azon kívül, hogy persze kicsit vicces is). Eddig legalább jóindulattal hihettük azt, hogy így próbál kikacsintani (vagy a szemöldökével morzézva jelet küldeni), hogy mennyire elege van a permanens hazudozásból és titkolózásból. De az automata üzenet szerint mégis véletlenül írta meg, hogy erre nincsen egy jobb szövegünk „

– írja ironikus, kissé gúnyos hangvételű posztjában Hadházy Ákos.

Csak ma vettem észre egy újabb üzenetet Müller Cecíliától. Eszerint ő vagy egy munkatársa viszonylag gyorsan észrevette,…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. február 10., szerda

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?