Egyéb

Bomlanak a nők a taxisofőr Alekoszért: volt, akit magához is hazavitt már

Sorban állnak a nők a taxisöfőr Alekoszért.

 

 

 

 


Váratlan dologgal kezdte az évet Nagy Alekosz, ugyanis vagyonőri munkája mellett taxisofőrnek állt. Később fenyegető üzeneteket kapott, ugyanis sokaknak szemet szúrt a többi taxis csatornájára rátapadó rádiós módszere.

A verőlegények helyett azonban most olyan teltkarcsú hölgyek keresték meg, akik Alekosz szolgáltatásaira vágynák.

Stabil, visszajáró utasköröm van; többnyire nők. Teltebb nők! Van egy, akit mindennap, pontban délben a BAH-csomópontnál kell felvennem, el kell vinnem őt a Citadellára, mert a kocsiban, az én társaságomban szereti elfogyasztani az ebédjét. Ott eszik a hátsó ülésen minden áldott nap déltől egyig. Morzsázik– árulta el a Ripostnak az egykori valóságshow-hős.

Ám merészebb kérésekkel is szembe kellett nézni, ugyanis akadt olyan, aki egyenesen Alekosz érdi házához vitette magát. A nő vidékről utazott fel, majd az autóban a férfi lakcímét adta meg.

Mondtam neki, hogy az az én címem, mire ő azt válaszolta, tudja. Vonzó egy nő volt, így hát gondoltam, mit bánom én. Hazahoztam és vendégül láttam, de egy idő után mennie kellett. Azóta se láttam– mesélte a lapnak Alekosz, aki korábban csókot ígért a vele utazó hölgyeknek.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?