Egyéb

Döbbenetes adatok láttak napvilágot a Való Világgal kapcsolatban: ez szinte hihetetlen

Bár a ValóVilág powered by Big Brother tizedik évadát sokszor azzal támadják, hogy zavarba ejtőbb, mint a korábbiak, úgy tűnik, a nézők szeretik, ha borzolják a kedélyeket, ugyanis néhány adatból arra lehet következtetni, hogy egyre többen követik a VV-Villában történő eseményeket, illetve a nézők szeretik, ha befolyásolhatják a játékosok életét.

 

 

 

 


Az RTL Magyarország az applikáción keresztül érkező szavazatok számát osztotta meg a Blikk olvasóival. A műsor szereplőire a hatodik évadtól kezdve lehet applikáción keresztül szavazni a Párbajok alkalmával, a hatodik évadban VV-appon, míg a hetediktől az RTL24-en keresztül tehetik meg ezt a nézők.

 

A tizedik évad negyedik Párbajakor, amelyben Gina és Bálint csapott össze, 175.771 szavazat érkezett, ami a tizedik szezon rekordja, egyben a legmagasabb szavazatszám, amióta applikáción keresztül dönthetnek a nézők.

Azon évadokban, amelyekben már applikációval lehetett szavazni, a második legtöbb szavazat, 159.313 voks a kilencedik évadban jött össze, a harmadik legtöbb szavazatot (118.433) pedig a nyolcadik széria egyik Párbaján kapták a játékosok.

Az applikáció egyik különlegessége a „szavazat törlése” funkció, ami lehetőséget ad a nézőknek arra, hogy a szavazás lezárásáig bármikor megváltoztathassák a már leadott szavazatukat. Az RTL elmondása szerint ezt a funkciót aktívan használják a nézők, akik egyre nyitottabbak az interakcióra, így nemcsak a Párbajok alkalmával, hanem az RTL24-en keresztül napi szavazással (kvíz) is beleszólnak a villalakók életébe, a műsor alakulásába, vagy a különleges tartalmakba. A jubileumi évadban az adott adás alatt csak arra, hogy milyen formában mérkőzzön meg a két párbajozó, Gina és Bálint – táncpárbaj, beatbox, vagy freestyle rap – a negyedik Párbaj szünetében az Instagramon live-ban, közel 40 ezer szavazat érkezett.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?