Celeb / Híresség

Összecsomagolt a Schobert család: a reptérről jelentkeztek be

Rubint Réka családi fotóval jelentkezett, de nem otthonról, hanem a budapesti reptérről.

 

 

 

 


Járvány ide vagy oda, a Schobert család úgy döntött, hogy útnak indul. Réka a repülőtérről jelentkezett be a közösségi oldalán egy családi képpel. A bejegyzésből kiderül, hogy többen is csatlakoznak hozzájuk a barátaik és a Réka által rendszeresen szervezett Alakreform tábor résztvevői közül. Hogy hova utaznak, az egyelőre rejtély.

„Minden előírást és szabàlyt betartva útnak indulunk. Család. Barátok. Táborozók.

Hónapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi táborból is jelezték, hogy szeretnének hozzánk csatlakozni. Mivel a tavaszi Kuba és a nyári Ibiza Alakreform táborunk időpontja is át lett rakva 2021-re, így az Exit Travel utazási iroda lehetőséget adott az utasoknak, hogy – aki szeretne és távolinak vagy bizonytalannak érzi a kubai és ibizai utazást- átfoglaljanak erre az év végi pihenésre.

Így lett belőle egy 41 fős kis tábor.

Bízom benne, hogy 2021 ismét rengeteg közös Alakreform edzést, belföldi és külföldi táborokat, bált és egyèb más programokat hoz majd magàval ès újra minden a régi lesz.

A tavaszi szünetben : Kuba, a nyári szünetben : Ibiza… és ősszel ismét tervben van: Bali. A rèszleteket hamarosan hozom. Vigyázzatok magatokra és egymásra” – olvasható Réka posztjában.

 

Nem Schoberték az egyetlenek, akik a járvány ellenére útnak indultak: Lakatos Márk Zanzibárra, Berki Krisztiánék pedig feltehetően a Bahamákra repültek karácsonyozni.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?