Egyéb

VV Fru rosszul éli meg VV Renátó közeledését: „Erőszakos vagy, nem tudod a határokat” – videó

A két villalakó teljesen másként éli meg a köztük kialakult románcot.

 

 

 
 

VV Fru és VV Renátó a ValóVilág 10 tökéletes szerelmes párja lehetnének, ám Renátó túlbuzgó természete miatt sokszor nem tudja visszafogni magát, ezzel pedig állandó bosszúságot okoz kiszemeltjének.

Fru ugyanis kifejezetten nehezen éli meg a takaró alatti próbálkozásokat, illetve azt, hogy az ebédlőasztalnál csókok és puszik millióival támadja le a „párja”. A további félreértések elkerülése végett próbálta megbeszélni a dolgot, ám Renátó nem fogadta jól a finom elutasítást.

„Elmondom azt, hogy fáradt vagyok, és te mit csinálsz? Nyúlkálsz, b***meg, a takaró alatt, erőszakos vagy! Ezt elmondtam a legelejétől fogva, amikor együtt aludtunk, hogy mi az, ami igen, meg mi az, ami nem. Ezt egyszerűen miért nem fogod fel? Tudni kell a határokat” – mondta Fruzsi, ám a szavaira nem a várt reakció érkezett.

„Jó, akkor játszok most majd egy ilyen kis ovis boyt. Jó? Ha akarod majd, és odajössz megölelni, akkor megölellek, ha meg akarsz puszilni, visszapuszilok. Ilyen leszek. Most mit csinálunk meg mit nem, b***meg, akkor rakjál magad fölé egy apáca jelet. Semmit nem akarsz. Kisiskolások leszünk? Ovisok?” – válaszolt sértődötten Renátó.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?