Belföld, Celeb / Híresség

Nem várt elismerés Szájernek – A Viszkis csodálja az ereszen át szökést

A volt bankrabló maga is használta ezt a módszert, mikor megszökött a Gyorskocsi utcából.

 

 

 




 

Alig van ma már az országban olyan ember, aki ne tudna arról, hogy Szájer József volt fideszes európai parlamenti képviselő s**xbulin vett részt, és a politikus az ereszcsatornán át próbált meg megszökni onnan.

Most a Blikk az ereszes szökés egyik hazai szakértőjét, a Viszkis Rablóként elhíresült Ambrus Attilát kérdezte a menekülés ezen formájáról.

„Szerintem csőlátás lépett fel a képviselő úrnál, ezzel magyarázható ez a bravúros menekülési kísérlet, amiért egyébként minden tiszteletem az övé. Főként ebben a korban, ilyen kondival!” – dicsérte a 90-es évek legismertebb rablója Szájert, miután elmondta, az ilyen helyzetekben ez a fajta csőlátás lép fel a menekülő embereknél. Bár azt is hozzátette, ha igazán jó kondiban lett volna, valószínűleg nem okozott volna gondot neki elfutni a rendőrök elől sem.

„Nem tudni, hogy a képviselő milyen edzettségi és fizikai állapotban volt, ám egy ilyen sokkos helyzet és a nyomában felszabaduló adrenalin teljesen átrendezi az ember pszichéjét, megsokszorozza teljesítőképességét” – tette hozzá a Viszkis.

Ambrus Attila 1999-ben lepedőből és telefonzsinórból összekötött hágcsón menekült el a Gyorskocsi utcai fogdából, de még így is öt métert zuhant a járdára. Neki akkor sikerült megszöknie a rendőrök elől.

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?