Celeb / Híresség

„Nem érdekelt, mi lesz Virággal, nem érdekelt, mi lesz Evelinnel” – Győzike megrázó vallomása: kétszer is öngyilkos akart lenni – videó

A showman őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról.

 

 

 




 

Gáspár Győző 2010 körül komoly pánikbetegséggel küzdött, azonban mivel állandóan a kamerák össztűzében láthattuk őt, különös viselkedését mindenki letudta annyival, hogy az agyára ment a csillogás. A meg nem értett családapa ezért végül annyira elkeseredetté vált, hogy kétszer is megpróbált öngyilkos lenni, szerencsére azonban egyszer sem járt sikerrel.

Hajdú Péter Összezárva című műsorában most őszintén mesélt arról, hogyan és miért hozta meg ezt a döntést és illetve azt is elárulta, hogy a családjának fogalma sem volt arról milyen dolgok jártak a fejében akkoriban.

„Kétszer voltam öngyilkos (…) Itt már feladtam 2011-ben mindent. Már nem érdekelt, hogy Gáspár Győző, aranylemez, cd, szép autó, lakás, ház… Itt már feladtam. Nem érdekelt, mi lesz Virággal, nem érdekelt, mi lesz Evelinnel, itt már semmi nem érdekelt. Itt már egy dolog érdekelt, hogy minél előbb a jó isten színe előtt legyek, hagyjon engem mindenki békén. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit most mondok, de már nem érdekelt. 2010-ben és már nagyon nagyon pánikbeteg voltam, senki nem hitt nekem és senki nem foglalkozott velem. Azt mondták, agyamra ment a siker, agyamra ment a csillogás, senki nem hitt abban, hogy én lelki beteg vagyok. És annyira hívott az ördög, annyira felkészültem, annyira tisztességesen felkészültem, hogy nem érdekelt” – vallotta be Győzike.

 

 

Itt látható a szívszorító beszélgetés:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?