Celeb / Híresség

Gáspár Győző: „Begyógyszereztem magamat és elájultam”

Nem ritka, hogy Gáspár Győzőt a földön fekve találják egy-egy rohama után.

 

 

 




 

Life TV egyik sikerműsora az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek ma esti évadzáró részében Gáspár Győző mesél a családjáról, az elmúlt évek megpróbáltatásairól és a betegségéről is.

Gáspár Győző és Hajdú Péter

„Elmondom, hogy kezdődik. Valahogy így a gyomromból elindul felfelé egy szorítás és megfojt. Akkor összehúzom magam, hogy ezt nem akarom, és aztán felébredek. Azt gondolom, hogy a f*sznak ébredtem fel, miért nem döglöttem meg, minek élek, engem senki nem szeret, engem mindenki utál, és hagyjatok. És ettől még jobban rám jön…” – mesélt a zenész Hajdú Péternek a rohamairól, amelyeket gyógyszerekkel igyekszik csillapítani

„Valamelyik nap úgy begyógyszereztem magamat, hogy rosszul lettem és elájultam. Másnap reggel kérdeztem Beát, hogy kerültem a szőnyegre. Mondja, hogy te idióta, megint rosszul lettél, pánikrohamod volt, aztán elájultál a szőnyegen.”

2011 óta vannak rohamai Győzinek, még arra is emlékszik, hogy először egy benzinkúton tört rá. Azóta egyre jobban fél, néha még a mosdóba sem mer kimenni, mert rátör a halálfélelem. A gyógyszerfüggősége viszont már korábban kezdődött. Az Összezárva egy másik jelenetéből derül ki, hogy a 2008-as Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán ugyan szigorú szabályok voltak, ki mit vihet be magával, Győző azonban nem bírta a gyógyszerei nélkül. 

„Semmit nem lehetett bevinni! Én beraktam a zokniba, a talpam alá a gyógyszereket, bezacskózva, és aztán kimentem az erdőbe, kiástam egy kis földet és oda beleraktam. (…) Ilyen gyógyszert, ilyen antidepresszánst meg ilyeneket nem lehetett bevinni. A dzsungelben rászoktattam az összes társam, úgy hívtuk, hogy ‘szevasztok, kér valaki dunakavicsot?’. Egyszer be is hívtak a riportszobába, de mondtam, hogy ez kell. Figyelj, öt-hat celebet szoktattam rá, ha találkozom velük, mondják, hogy ‘Győző, azóta is szedem’.”

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?