Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Kórházba került a koronavírusos Majka

A zenész videóban mesélt az állapotáról és arról, hogy már a párja is elkapta a fertőzést.

 

 

 

 


Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Majka is elkapta a koronavírust.

A zenész az utóbbi időben többször is bejelentkezett a közösségi oldalain, mióta kiderült, hogy koronavírusos. A legutóbbi videójából viszont kiderült, hogy Majka kórházban van.

A zenész a videóban elmondja, hogy eredetileg az egyik barátját kísérte be koronavírussal kapcsolatos vizsgálatokra, de mégis őt tartották benn.

„Mellkas CT-t csináltak mind a kettőnknek, hogy kiderüljön, hogy neki mi baja van, meg nekem is, hogy egy kicsit megnyugodjak, hogy nincs valami elváltozás. (…) Az van, hogy neki minden oké, nekem viszont nem annyira. Vannak ilyen kisebb fajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és a biztonság kedvéért most azt mondták, hogy benn kellene maradjak 1-2 napot, hogy kapjak egy pici szteroidot…” – fogalmazott a zenész, aki azt is hozzátette, nem lett rosszabbul, nem köhög, nincs nehézlégzése, de azt mondták neki, hogy ebből a sok kis gyulladásból baj is lehet.

Majka azt is elmondta, hogy a párja is elkapta a koronavírust.

Most azt próbálják megtudni, mit lehet ilyenkor csinálni a gyerekekkel, akiktől nem tudják jelenleg mindketten elzárni magukat. De szerencsére ők jól vannak.

A videóban az egyik kommentelő megkérdezte tőle, hogy sok koronavírusos van-e a kórházban.

„Gyakorlatilag csak az van most már. Mindenki, aki más volt, azt hazaküldik lassan” – hangzott Majka válasza.

 

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?