Hírek, Külföld

Koronavírusban halt meg egy ötéves kislány, miután hazaküldték a kórházból, mert „a vírus gyerekekre nem veszélyes”

Szörnyű tragédia történt a napokban egy mindössze 5 éves kislánnyal, aki pár órával azután hunyt el, hogy egy pozitív koronavírusteszt ellenére is hazaküldték a kórházból.

 

 

 

 


A texasi Tagan White-nak nem voltak tipikus koronavírusos tünetei: nem volt láza és nem is köhögött, ezért szüleinek eszébe sem jutott, hogy megfertőződhetett. Édesanyjának azonban feltűnt, hogy a kislány az utóbbi napokban szokatlanul sokat alszik. Szerdán reggel aztán hányni is kezdett, ekkor döntötték el a szülei, hogy beviszik a kórházba, ahol végül kiderült, hogy a kicsi tesztje pozitív, tehát elkapta a koronavírust – írja a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Your so perfect to me ❤️

Staja White (@laaalaaa421) által megosztott bejegyzés,


 

Az orvos ekkor csak a szokásosat mondta, mely szerint a vírus nem veszélyes a gyerekekre és a kislány hamarosan jobban lesz, majd hazaengedte a gyereket. A szülőket a doktor szavai teljesen megnyugtatták, így kérdés nélkül hazamentek, ám pár órával később az édesanya sokkot kapott, amikor a kis Tagan szobájába ment:

a kislányra eszméletlenül talált rá.

Noha a nő azonnal hívta a mentőket, de már nem tudták megmenteni a tündéri kicsi életét. A kislánynak a szülők elmondása szerint nem volt semmilyen alapbetegsége.

 

A teljesen összetört édesanya azóta több fotót is megosztott szeretett lányáról Instagram-oldalán, az egyikhez pedig a következőket írta:

A szívem teljesen üres, darabokra tört és nem tudom, hogy valaha is össze fogom tudni rakni.

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?