Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Curtis miatt át kellett írni a Sztárban Sztár adásmenetét – vajon ma este ott lesz a rapper az adásban?

Emlékezetes volt a Sztárban Sztár november elsejei adása.

 

 

 

 




 

A Blikk is megírta, hogy Curtis nem jelent meg és nem lépett színpadra, így négy helyett, csak három versenyzőt láthattak fellépni a nézők.

24.hu utána járt, hogy a TV2 csapatának milyen azonnali intézkedéseket kellett hoznia, hogy a nézők minél kevesebbet érezzenek a káoszból, amit Curtis eltűnése okozott.

A műsor eleve egy közös produkcióval indul mindig, a versenyzők együtt adnak elő egy dalt, ám ezt már rögtön át kellett alakítani és többletmunkát igényelt a többi versenyző, valamint a háttértáncosok részéről is. A Sztárban Sztár senior kreatív producere, Németh Ádám elmondta, hogy elég volt plusz egy próbát beiktatni és kivágni Curtis részét, valamint a koreográfiát is megváltoztatták.

Mazula Vandával viszont kénytelenek voltak kitalálni egy új adásmenetet, valamint szabályrendszert csupán néhány órával a műsor kezdete előtt.

Változtatnunk kellett a fellépők sorrendjén, a pontozási és szavazási rendszeren, teljesen új szabályokat kellett kitalálni. Ehhez több csapatot is be kellett vonnunk, például az applikációs, a grafikai és a szoftveres teamet, de szerencsére minden rövid időn belül elkészült. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden egyes kollegámnak, akik végtelenül profin és gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre. Úgy sikerült megoldanunk a nehézségeket, hogy ebből a nézők semmit sem vettek észre – mondta Németh a 24.hu-nak.

A múltheti adásban arról is döntést kellett hozniuk, hogy Curtis távolmaradásával kiessen-e valaki a műsorból, de ha nem esik ki senki, akkor a szavazási rendszernek nincs értelme. A stáb végül úgy döntött, hogy a pontozáson változtatnak, viszont így egyik versenyzőnek sem kellett távoznia.

Németh hozzátette, hogy fogalmuk sem volt mi lehet Curtissel, ugyanis nem reagált a hívásokra, de reménykedtek benne, hogy felbukkan, ezért is láthatták a nézők a műsor elején a nevét versenyzőként, de az adás vége felé eltüntették.

 

 

Nem lett volna fair a versenytársaival szemben, ha ezek után folytathatta volna a Sztárban Sztárt. A felkészülésről szóló riportfilmekkel pedig a rajongókat szerettük volna kárpótolni, akik várták a fellépését a műsorban – mondta Németh.

A producer elárulta, hogy a műsor menete percről percre előre ki van találva, ezért is nagy probléma, ha az egész felborul és módosul anélkül, hogy erről tudnának. A másik probléma a múltheti adással az volt, hogy Curtis távolléte miatt rövidült a műsoridő is.

Németh hozzátette, hogy nem csak Curtis járt rosszul a távolmaradásával, hanem a TV2 is, ugyanis a nézők szerették, ezért fontos személye volt a shownak a nézettség miatt is. A tíz adás applikációs szavazási statisztikája alapján ő érte el a legjobb eredményt az egyik produkciójával (94,18%).

A TV2 jogi útra terelte az ügyet, de ennek ellenére nagy valószínűséggel a rapper is feltűnik majd a vasárnapi adásban, amennyiben bocsánatot kér a nézőktől, de díjazásban nem részesül.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?