Celeb / Híresség

Szívszorító: elhunyt kisfiára emlékezik L. L. Junior legújabb dalával, amit Horváth Charlie-val énekel – Klipet is forgattak hozzá a zenészek

Szívhez szóló dalban emlékezett meg elhunyt kisfiáról L. L. Junior: a rapper Horváth Charlie-val dolgozott együtt az új számon, amit elmondása szerint nagyon nehezen tudott csak megírni.

 

 

 

 




Könnyű álmot hozzon az éj – ezt a címet kapta Lesi László, azaz L. L. Junior legújabb dala, amit Horváth Charlie-val közösen énekel, illetve amit az augusztusban elhunyt kisfiának, Dávidkának írt. A rapper a Facebook-oldalán egy igen megindító bejegyzésben számolt be az új daláról a követőinek. Mint azt korábban megírtuk, Dávidkát augusztus végén a zebrán gázolta halálra egy autós, amikor a kisfiú átszaladt a piros jelzés ellenére.

Életem legnehezebben megírt dala ez. Dávidkának szól.

Köszönöm Horváth Charlie bácsinak, hogy eljött és újraénekelte velem. Köszönöm Várkonyi Mátyásnak és Nagy Anikónak (Miklós Tibor szövegíró özvegyének, jogutódjának) szíves hozzájárulásukat.

Köszönöm az orvosoknak és azoknak ápolóknak, akik a tragédia helyszínén mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kisfiamat…

A dalból befolyt összeget az OMSZ-nek ajánlom fel, hogy Isten áldásával, minél több életet menthessenek meg , mert attól függetlenül, hogy sajnos nekünk nem sikerült, ezek az emberek embert próbáló, csodálatos munkát végeznek!” – írta L. L. Junior a bejegyzésében.

 

 

 

 

 

Security Check Required

null

L. L. Junior és Horváth Charlie dala itt hallgatható meg:

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?