Életmód

18 bizonyíték rá, hogy a szüleink számára mindig gyermekek maradunk

Lehetsz Te bármilyen komoly és befolyásos bankár vagy politikus, amikor anyád rád néz, ugyanazt a szeleburdi gyereket látja maga előtt, akit régen papuccsal kergetett a házban. Persze, nekünk és a külvilág számára teljesen egyértelmű, hogy felnőttünk idő közben, de a szüleink számára mindig vicces, ügyetlen és nyugtalan kisbabák maradunk, akiket gondozni kell. Szétnéztünk kicsit a közösségi oldalakon és összegyűjtöttük azoknak az internetezőknek a történeteit, akiknek a saját bőrükön kellett megtapasztalniuk, hogy a szüleik számára örökre gyermekek maradnak.

 

 

 

1 ,,34 éves középkorú férfi vagyok, házas, 3 gyerekkel. De amikor meglátogatom apámat és megkér, hogy segítsek neki megszerelni valamit, még mindig csak a zseblámpa tartását bízza rám.”

2 ,,Anyám egy üzenetet is mellékelt a karácsonyi ajándék mellé: „Félek, amikor igazi autót vezetsz. Vezesd ezt – sokkal nyugodtabb leszek!”.”

3 A szülők mindig aggódni fognak, és tudni akarják, hol vagyunk.


4 ,,Meglátogattam a szüleimet hétvégén, úgyhogy megágyaztak nekem. 37 éves vagyok.”

5 ,,22 éves vagyok, de anyám még mindig hoz nekem egy nyalókát, amikor vásárolni megy.”

6 ,,Édesanyám adta a születésnapomra. 30 éves vagyok.”



7 ,,Azt hiszem, hogy egy 32 éves gyermek vagyok anyám szemében. Mielőtt meglátogatott, 2 napig takarítottam, de miközben dolgoztam, ő újra takarított, és ezeket szedte ki az ágyak/bútorok alól.”

8 ,,A két kép között 15 év telt el, de a szüleim szemében még mindig kisbaba vagyok.”

9 Kenzaburo Oe 1994-ben irodalmi Nobel-díjat kapott, de az anyák már csak ilyenek.

10 ,,28 éves vagyok és még mindig a szüleimnél élek. Ezt kaptam tőlük karácsonyra.”

11 ,,Apám és én újrakészítettük az egyik 1995-ös fényképünket.”

12 ,,Anyám meglátogatott, és elmosta a vízforralómat. Megesküdtem neki, hogy mindig jól elmosom, azért ilyen szép narancssárga. A probléma ott kezdődött, hogy mint kiderült, a vízforraló nem narancssárga színű volt.”

13 A 98 éves anyuka ugyanabba az idősek otthonába költözött, mint a 80 éves fia, hogy vigyázhasson rá.

14 ,,25 éves vagyok. Ezt kaptam a szüleimtől karácsonyra. 2 napig tartott kiraknom.”

15 A 107 éves anyuka édességgel lepte meg a 84 éves lányát.

 

 

 

 

 

16 ,,Egy perccel az esküvőm előtt apám megigazította a nyakkendőmet. Most van egy 4 éves fiam, és alig várom, hogy én is ugyanezt tegyem vele.”

17 ,,Anyám kötött egy kalapot a sebváltómra, mert mondtam neki, hogy amikor napon hagyom a kocsit, akkor mindig felforrósodik és égeti a kezem.”

18 ,,Távol a családomtól járok egyetemre. Édesanyám karácsonykor életmentő csomagot küldött nekem, hogy valahogy túléljem az ünnepeket. (a tojásokban pénz volt)”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?