Belföld, Hírek

Elmondta, miért gyilkolt: interjút adott a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba – videó

Az RTL híradónak adott interjút a csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csaba. A jelenleg kettős gyilkossággal vádolt férfi videóhívásban szólalt meg.

 

 

 




 

Dér Csaba azt állítja, hogy rengeteg ellensége van, de ő maga nem bérgyilkos, sosem ölt pénzért, áldozatait pedig sajnálja, de maffiaháborúba keveredett a Balkánon.

Tavaly januárban Dér Belgrádban a nyílt utcán végzett ki egy férfit. Az áldozat egy helyi maffiózó volt. A csantavéri mészáros az RTL híradóban is beismerte, hogy ő maga húzta meg a ravaszt, de állítása szerint magát védte, mert a bandatagjai megakarták ölni.

A szerb rendőrök szerint Dér pénzért, nagyjából 3 millió forintnak megfelelő összegért végzett a férfival. Két éve egy horvát maffiózóval végzett Amszterdamban turistának öltözve. Dér Csaba azt állítja, hogy ezt a gyilkosságot is azért követte el, mert az életére törtek.

Az ügyészség szerint Dér Magyarországon is gyilkolt, a vád szerint ő ölt meg egy vállalkozót a Szilas patak partján két éve. Habár korábban bevallotta a gyilkosságot, most már azt állítja, hogy nem ő volt, de erről az interjúban nem beszélhetett.

Dér Csaba ügyvédje szerint a tanúk, a kamerafelvételek, illetve az egyéb bizonyítékok nem támasztják alá minden kétséget kizáróan, hogy ő követte el a Szilas pataki gyilkosságot.




Dér reméli, hogy kiszabadulhat a börtönből. A per novemberben kezdődik.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?