Belföld, Hírek

Most érkezett: berobbant a koronavírus a budapestiek egyik kedvenc szórakozóhelyén, töröltek minden programot

Úgy tűnik, lassan mindenhol megjelenik a koronavírus: most egy budapesti szórakozóhelyen ütötte fel a fejét, emiatt bezár a hely, a programok pedig elmaradnak.

 

 

 




 

Közleményben tudatta a Kobuci kert stábja, hogy egyik dolgozójuk elkapta a koronavírust. Miután az illető több kollégával is kapcsolatba került, a koncerthelyszín vezetősége úgy döntött, az összes hátralévő, lekötött programját törli, sőt, már ma sem nyit ki a hely.

„Kedves Barátaink!

Az élet, úgy tűnik, felülírja a terveinket. Néhány perce kaptuk a hírt, hogy az egyik kollégánk COVID-tesztje sajnos pozitív lett. Mivel többünkkel kapcsolatba került a stábban, úgy gondoljuk, az az egyedüli felelős döntés, ha már a ma esti és az összes hátralévő koncertünket LEMONDJUK.

Elnézést kérünk a Bagossy Brothers Company, a Kontroll csoport, a Stereo Swing official és a Góbé zenekar közönségétől, de nem tehetünk mást.

A KOBUCI KERT ma délután már nem nyit ki.

A megvásárolt jegyek árát természetesen automatikusan visszautaljuk.

Nem így akartuk befejezni, nem ilyen hirtelen, de ez az évad így is, úgy is: töredékben marad. Öröm volt, hogy eddig kitarthattunk. Megértéseteket köszönjük” – olvasható a Kobuci kert oldalán.

Kedves Barátaink! Az élet, úgy tűnik, felülírja a terveinket. Néhány perce kaptuk a hírt, hogy az egyik kollégánk…

Közzétette: KOBUCI – 2020. október 5., hétfő

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?