Celeb / Híresség

Király Linda elkapta a koronavírust

Király Linda az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy ő is elkapta a koronavírust.

 

 

 

 
 

Meglepő bejegyzéssel állt elő Király Linda. Az énekesnő sokat vívódott, hogy egyáltalán megossza-e bárkivel, mi történt vele, de végül arra jutott megteszi: azt írja, hiába tartott be minden óvintézkedést, ő is elkapta a koronavírust és karanténba került.

„Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e Veletek, hogy miért voltam egy kicsit eltûnve, de úgy döntöttem, hogy nem csak a jót kell megosztani; mert azt éreztem, fontos hogy elmeséljem hogy pontosan mi történt és mire kell figyelni!

Sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) én is elkaptam a COVID-ot valamelyik munkám során.Természetese n lejelentettem azonnal és karanténba vonultam rögtön.

Úgy indult az egész, hogy szörnyű migrénem volt és elkezdett folyni az orrom. Mivel én gyerekkorom óta küzdök az allergiával, azt hittem hogy a parlagfű miatt van. Nem volt làzam, nem köhögtem. Aztán elment a szaglàsom és akkor már tudtam, hogy ez valami màs és rögtön elmentem tesztre. Mind a 2 teszt pozitív lett. Pàr nappal késôbb indultak a keményebb tünetek. Rázott a hideg, de tovàbbra sem volt lázam, utàna pedig jöttek a légzési nehézségek. Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni. Most màr szerencsére jól vagyok és tegnap kaptam a jó hírt hogy a két hét karantén után az ellenőrző tesztem is negatív lett!

Végre újra dolgozhatok és remélem lassan mehetek babàzni is a Viktorékhoz .

Nagyon terjed ez a vírus és mostmàr egyre többen pozitívak, úgy hogy kérlek vigyázzatok magatokra és egymásra!” – olvasható Linda bejegyzésében.

View this post on Instagram

Sziasztok! Sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e Veletek, hogy miért voltam egy kicsit eltûnve, de úgy döntöttem, hogy nem csak a jót kell megosztani; mert azt éreztem, fontos hogy elmeséljem hogy pontosan mi történt és mire kell figyelni! Sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) én is elkaptam a COVID-ot valamelyik munkám során. Természetesen lejelentettem azonnal és karanténba vonultam rögtön. Úgy indult az egész, hogy szörnyű migrénem volt és elkezdett folyni az orrom. Mivel én gyerekkorom óta küzdök az allergiával, azt hittem hogy a parlagfű miatt van. Nem volt làzam, nem köhögtem. Aztán elment a szaglàsom és akkor már tudtam, hogy ez valami màs és rögtön elmentem tesztre. Mind a 2 teszt pozitív lett. Pàr nappal késôbb indultak a keményebb tünetek. Rázott a hideg, de tovàbbra sem volt lázam, utàna pedig jöttek a légzési nehézségek. Olyan volt, mintha egy elefànt ülne a mellkasomon és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni. Most màr szerencsére jól vagyok és tegnap kaptam a jó hírt hogy a két hét karantén után az ellenőrző tesztem is negatív lett! 🎉 Végre újra dolgozhatok és remélem lassan mehetek babàzni is a Viktorékhoz 🥰 . Nagyon terjed ez a vírus és mostmàr egyre többen pozitívak, úgy hogy kérlek vigyázzatok magatokra és egymásra! #covid #karantén #quarantine #staysafe #korona

A post shared by Király Linda (@lindakiraly) on

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?