Belföld, Hírek

Nem csak kilakoltatják, de több mint tíz millióra perelik Bíró Icát

Mi jöhet még? Mint azt a Blikk elsőként megírta, harmadszor is kilakoltatják az egykori modellt, Bíró Icát (63), mert a tavaly májusi végrehajtásnál a Krisztina körúti házban, az egykori szépségstúdiója miatt egybenyitott két lakás közül a tulajdonában maradó ingatlant foglalták le tévesen, így ő a máséban lakik.

 

 

 




 

Az ügytől független jogász szerint – bár nem ismeri az ügy minden részletét – akár a végrehajtó felelőssége is felmerülhet.

– Ha a két lakást egy helyrajzi számra egyesítették, akkor nem hibázott a végrehajtó, ám amennyiben két külön helyrajzi szám volt, egyértelműen tévedés történt. Azért tart évekig egy-egy ingatlan végrehajtása, mert rengeteg az ügy, hosszadalmas minden irat összevetése. Csúszhat be hiba, amit orvosolni kell. Ha a tévedés miatt valakinek anyagi kára keletkezik, bírósághoz fordulhat kártérítésért – mondta a Blikknek dr. Kozma Péter ügyvéd.

De még ez sem elég: az egykori modellt beidézték a bíróságra, ahol elbukott budai házának új tulajdonosa egyévnyi, összesen 12 millió forintos lakbért követel tőle az elmaradt haszon miatt indított perben.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?