Egyéb

Ilyen volt, ilyen lett: a 17 éves brazil Ken baba ijesztő átalakuláson megy keresztül

Úgy tűnik a dél-amerikaiaknak valami beakadt Ken babával: miután nemrég elmeséltük a brazil Rodrido Alves történetét, aki Kenből Barbievá operáltatta magát, most itt van a még csak 17 éves honfitársa, Felipe Adam, aki kiskorú létére már felismerhetetlenségig változtatta kinézetét.

 

 

 




 

Felipe minden nap 4 órát sminkeli magát, hogy minél inkább Ken kinézetet kapjon a feje. Ezt a vonzalmat a baba iránt nővéreitől örökölte, akikkel együtt sokat nézegették a különböző prospektusokban a játékszert. Amióta Felipe magának keresi a napi betevőt – azaz 14 éves kora óta -, rendszeresen vásárol ruhákat, cipőket és sminket, amelyekkel megközelítheti a legendás bábu kinézetét.

 

 

 




 

 

Havonta 10 ezer forintnyi értékben vásárol sminket, de gyakran kap ajándékokat is édesanyjától és nővéreitől, akik teljes válszélességgel kiállnak Felipe transzformációja mellett. Alapozó, szemceruza és kontúr – Felipe magabiztosan keni magára a festéket.

A megdöbbentő külsővel elég híres lett lakóhelyén, rengeteg járókelő állítja meg, hogy közös szelfit kérjen tőle. Bár a fiú örül a felhajtásnak, sokaktól ellenkező előjelű figyelmet kapott: trollok kommentelnek fotói alá, az iskolában pedig gyakran zaklatták és gúnyolták külseje miatt.

Ám ezek sem tántorították el Felipét az életvitelétől és reméli, hogy a közeljövőben elkezdhet műtéti úton is közeledni Ken baba kinézete felé.

 

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?