Életmód, Érdekes

7 híres és gyönyörű nő, aki egykor férfi volt

Természetes, hogy kérdések merülnek fel saját magunkról. De mi van, ha úgy érzed, hogy a természet hibázott? Nos, ez a 21. század, és nem kell ragaszkodnod ahhoz, amit a természet adott neked. Hoztunk néhány híres sztárt, akik úgy döntöttek, hogy megváltoztatják az eredeti nemüket.

 

 

 

7. Andreja Pejic

Az androgün topmodell, Andrej Pejic nemátalakító műtéten esett át, és transznemű nőként folytatja – írja a Daily Mail. Andreja – ez az új neve ugyanis – múlt héten jelentette be a nemcsak a magánéletében, de a karrierjében is nagy változást jelentő műtétet: míg idáig férfi és női bemutatókon is feltűnt, és kizárólag női kifutós megjelenéseket és fotózásokat vállal, illetve egyre jobban igyekszik, hogy egyszer a Victoria’s Secret kifutóján is végigvonulhasson.

6. Lili Elbe

A világ Einar Wegenerként ismerte meg a dán festőt, aki szép lassan eltűnt (1930-ban), hogy átadja a helyét egy párizsi dívának, Lilinek. Az egyik első nemváltoztató műtéten átesett férfi történetéről szól a most mozikba kerülő A dán lány.

5. Laverne Cox

A Laverne Cox lett az első transznemű ember, aki Emmy-díjat kapott. Végül is az élet sokkal könnyebb, ha követi a szívét.

4. Kim Petras

A popsztár fiúnak született, nemrég teljes nem-átalakító műtétet hajtottak végre rajta a sebészek. A Kim Petrasról készült fotókat elnézve feltehetően nem sokaknak jut eszébe, hogy az énekesnő eredetileg fiú! Pedig így igaz, a német popzene feltörekvő üdvöskéje Tim Petras néven látta meg a napvilágot 1992-ben.

3. Amiyah Scott

A modellből lett színésznő, Amiyah Scott úgy tekint Rihannára és Lil ‘Kim-re, mint stílus inspiráció. Mindenki elájult az újonnan szerzett szépségétől a Nem átlagos feleségek c.valóság show-ban.

2. Jenna Talackova


A kanadai modell valóban nagy bátorságáról tett tanúbizonyságot, amikor pert indított a Miss Universe rendezői és Donald Trump ellen. Bár Jenna nem tudta megnyerni a versenyt, de biztosan megnyerte sokak szívét.

 

 

 

 

1. Carmen Carrera

A modell Christopher Romanként született 1985-ben. Ismertséget a RuPaul által vezetett valóságshow-ban, a Drag Race-ben szerzett magának, majd stílust váltott és a divatvilágban keresett lehetőségeket. A modell az elmúlt években helyet kapott a W magazinban, valamint az ismert fotós, David Lachapelle is lőtt róla egy látványos fotósorozatot. A modellt az egyik legelkötelezettebb transznemű aktivistaként tartják számon.

Bónusz: Colter Alexander

Sashaként látta meg a napvilágot Alexander, de mindig is tudta, hogy rossz testbe született. 20 éves korában döntötte el, hogy megkezdi átalakulását, és dokumentálta is. Így lett nőből férfi.
Nehéz döntést hozott meg Colter 20 éves korában, úgy döntött, hogy megkezdi az átalakulását, amire egész addigi életében készült. A férfi nőként látta meg ugyanis a napvilágot, de már 8 évesen tudta, hogy rossz testbe született, ám akkor még nem volt bátorsága lépni, évekkel később azonban nemcsak az elhatározás született meg benne… Felkeresett egy orvost, aki segített neki a következő 4 évben, hogy férfivá váljon.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?