Életmód

10 egyszerű dolog, amivel minden nőt boldoggá tehetünk

Egy párkapcsolatban nagyon sok hullámvölgy van, de ez normális, hisz különben unalmas lenne az élet. Viszont előfordul sajnos, hogy egy idő után a felek leeresztenek és már nem törődnek annyit egymással, mint a kapcsolat elején. A varázs, a szikra és olykor a kémia is enyhül, ám bizonyos tevékenységekkel újra fel lehet azokat turbózni. Csak tisztában kell lenni mivel lehet ragyogtatni és éltetni a másik felet. Ma a női nemet vesszük górcső alá és elmondjuk, hogy melyek azok az apró, de számukra annál több jelentőséggel bíró cselekvések melyekkel totál le lehet venni őket a lábukról.

 

 

 

1, Kézen fogva való sétálás

A nőknek nincs túl sok dologra szükségük ahhoz, hogy boldogok legyenek. Nem kell az összesnek lehozni a csillagos eget, hogy ragyogjon ugyanis elegendő nekik az is, ha a párjuk az utcán se szó se beszéd megfogja a kezüket és úgy andalognak tovább. Ezzel azt is bizonyítják, hogy nem szégyellik, nem bújtatják el, csak azért mert esetleg nincs rajtuk smink vagy nem a legszebb ruhájukat vették fel.

2, Reggeli kávéfőzés

A nők, főleg, ha édesanyák mindent megtesznek azért, hogy a család apraja-nagyja elkészüljön a reggeli kavalkádban. Reggelit csinálnak a gyerekeknek, majd tízórait utána pedig a maradék idejükben ebédet csomagolnak a párjuknak és néhány falatot bekapnak, hogy legyen valami a gyomrukban indulás előtt. Persze a reggeli kávé nem maradhat el, ám iszonyatosan le lehet őket venni a lábukról, ha egyszer-egyszer a kedvesük főzi le a kávét és azt még esetleg ágyba is viszi. A legjobban pedig azzal lehet őket lekenyerezni, ha még reggelit is visznek be nekik.

3, Hirtelen ötletek

Nincs is annál romantikusabb, mint a férfiak gondolnak egyet és odalépnek szívük hölgyéhez, belenéznek a szemükbe, mintha ki akarnának valamit olvasni belőle és egy csókot lehelnek az ajkukra. Ettől minden nő lába megremeg, pillangók repkednek a hasukban, mintha még mindig tinik lennének. Ez azért van, mert minden nő szereti érezni, hogy még mindig fel tudja kelteni a párja érdeklődését és még mindig megvan az a szikra kettejük közt.


4, Egy aprócska üzenet

Nagyon jól tud esni egy nőnek, ha párja a hosszú és fárasztó nap valamelyik szakaszában egy üzenettel lepi meg. Nem kell tetemes mennyiségű szövegre gondolni. Bőven elég, ha csak annyi van benne, hogy “Szeretlek” vagy “Hiányzol”. Ez akkora löketet és boldogságot tud adni a nap hátralévő részében, hogy a nőkkel szinte madarat lehet fogatni. Újabb bizonyítéka annak, hogy a kapcsolatból nem tűnt el a varázs.

5, Forró fürdő készítése

Egy hosszú munkanap után mindenki el tud fáradni, a nők pedig még jobban, főleg, ha édesanyák. Nekik még a srácokat is el kell rendezni, elhozni oviból, suliból, elvinni különórára, foglalkozásra, elkészíteni velük a házit, ha van,vacsorát adni nekik, megfürdetni őket…stb. Ilyenkor nagyon le tudnak fáradni és semmi másra nem vágynak csak egy forró fürdőre. Ha ezt kedvesük előkészíti nekik, akkor ők a legboldogabbak a világon. Úgy érzik érnek annyit, hogy párjuk kedveskedjen velük.

6, Énidő biztosítása

A nők hajlamosak túlhajtani magukat. Szeretnének mindent egy nap alatt elintézni, holott ez lehetetlenség. Persze ilyenkor olyanok a nap végén, mint a mosogatórongyok. A férfiak azzal tudják nekik a legnagyobb segítséget biztosítani, ha mondják nekik, hogy vegyenek ki egy vagy két szabadnapot, és foglalkozzanak magukkal. Menjenek el szépségszalonba, masszázsra…stb. s mindez idő alatt ők elvégzik a szükséges teendőket.

7, Filmválasztás lehetősége

Az esetek nagy részében a férfiak választanak filmet a nők pedig ezt rájuk hagyják. Egy másik dolog, amivel örömet lehet nekik okozni, ha a férfiak meghagyják nekik a lehetőséget, hogy ők válasszanak filmet és ehhez még a kedvenc nasijukat is megvehetik. Ilyenkor is óriási öröm éri őket, mivel látják, hogy kedvesüknek fontos az ő boldogságuk is.

 

 

 

 

 

8, Kis figyelmesség vásárlásnál

A nők a bevásárlás alkalmával szinte minden sorba bemennek, de még így is van, hogy valamit elfelejtenek, ami nem baj, hisz nem lehet minden infót fejben tartani. Viszont mikor harmadjára felejtenek el valamit és a párjuk azt hozza utánuk akkor az nagyon jól tud esni, ugyanis ez a bizonyítéka annak, hogy figyelnek rájuk mikor mondanak valamit. Apró kis gesztus, de mégis nagy boldogságot tud okozni.

9, Randi estek tartása

Egy kapcsolat nagyon hamar el tud laposodni főleg, ha az emberek már egymással élnek és mindenkinek megvan a maga dolga, vagy külön műszakban dolgoznak így keveset lehetnek együtt. A randi napok, estek tartása viszont újra vissza tudja csempészni a romantikát, szikrát a kapcsolatba, amitől a nők szó szerint kivirulnak.

10, Kirándulások tartása

Ha már van a kapcsolatban egy gyerek, akkor tuti biztos, hogy minden időt ő visz el, ami nem is probléma, viszont fontos, hogy a felek egymással is tudjanak foglalkozni. Úgy lehet egy kevés együtt töltött időt kivívni, ha a gyermeket rábízzák a nagyszülőkre és a szülők pedig elmennek egyet kirándulni, nyaralni. A programok és az utazás megszervezése ugyanolyan izgalmas lehet a nők számára mint maga a nyaralás.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?