Érdekes

Heti 1,1 milliárd forintért bárki kibérelheti a világ legdrágább luxusjachtját

Legmagasabb pontján olyan magas a Flying Fox, mint egy tízemeletes panelház.

 

 

 




 

Alig valamivel több mint 3 millió fontért (1,1 milliárd forint) egy hétre kibérelhető a világ legdrágább luxusjachtja, írja a The Sun. Ez azt jelenti, hogy óránként 7 millió forint, vagy ha úgy tetszik, napi 194 millió forint a bérleti díja a Flying Fox nevű jachtnak.

A 136 méter hosszú hajó legmagasabb pontján nagyjából olyan magas, mint egy tízemeletes panelház (30 méter), így nem meglepő, hogy szinte minden elfér az összesen hat fedélzeten. Telt ház esetén az 54 fős személyzet 22 vendéget tud elhelyezni az óriási jachton.

 

 

 

 

A Németországban készült hajón természetesen van helikopter-leszálló, rendelkezik saját mini-tengeralattjáróval, és még egy kórházat is kialakítottak rajta.

A pihenésre két emeletnyi tér jutott a Flying Foxon: 400 négyzetméteres wellness-medence, edzőterem és jógaerkély várja a vendégeket, de akár a beltéri fákkal és növényekkel kialakított vízi kertben is lehet lazulni, hogy a krioszaunát már ne is említsük.

Akinek pedig mégsem lenne elég a gigantikus hajó, bármikor elkötheti az egyik flyboardot vagy jetskit, hogy a tengeren randalírozzon egy kicsit.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?