Életmód, Érdekes

Mi teszi vonzóvá a férfit? Miért vannak oda a nők titokban? – Íme a részletek

A hölgyek ízlése rendkívül változatos. De, miért is ne lenne az, hiszen számtalan férfi közül választhatnak. Bár rengeteg dolgot tudunk a pasikról, mégis vannak olyan érdekességek, ha úgy tetszik rejtélyek, amik miatt a nők különösen dögösnek találják őket. Megtalálni az igazit egyáltalán nem könnyű feladat, sőt, egyenesen egy hatalmas kihívás. Vajon, mik azok a dolgok, tulajdonságok, amik minden nőt levesznek a lábáról? Egy pasi legyen sármos, udvarias, tisztelettudó, okos és még sorolhatnánk azokat a jelzőket, amiket a hölgyek elvárnak partnerüktől. Ezeken kívül azonban, még mindig vannak olyan extra tulajdonságok, amik kifejezetten vonzóvá teszik az erősebbik nem képviselőit.

 

 

 

Ha a férfi lelkesedik a hobbijáért vagy valamiben kimagaslóan jó.

Az 1980-as években elfogadott elképzelés szerint egy geek pasi nem tetszik a csajoknak, mert túlságosan odavan valamiért. Legyen az játék, film, képregény és így tovább. Ez azonban, egyáltalán nem így van.

Jeanette Raymond PHD pszichológus szerint: “Egy olyan ember, aki nagy érdeklődéssel vagy szenvedéllyel rendelkezik valamin saját magán kívül, az azt jelenti, hogy képes magára vigyázni, boldoggá válni és produktívan kihasználni az idejét. Ez utóbbi pedig nagyon vonzó a nők számára.”

Ha a férfi pirosat vagy vöröset visel.

Egy tanulmányból kiderült, hogy a hölgyek szemében vonzóbb egy férfi akkor, ha vörös ruhadarabot visel. A kutatást a Rochester Egyetem végezte és Andrew Elliot, a vezető szerző a következőket osztotta meg: “A nők vörösben úgy látják meg az adott férfit, mintha az magasabb státuszú lenne, így arra következtetnek ebből, hogy több pénzt keresnek, és magasabban helyezkednek el a társadalmi létrán. Ez pedig vonzáshoz vezet, még ha nagyon tudat alatti is.”

Mint tudjuk, a vörös színt és annak árnyalatait a hatalommal és dominanciával társítják. A tudósok szerint ennek oka az, hogy a vörös szín az agresszivitás jelképe. A történelem során a vörös drága színnek minősült, így csakis a királyok és a gazdagok kiváltsága volt annak viselése. Ehhez mérten, ha egy pasi vöröset visel, akkor feltételezhető, hogy gazdag.


Ha a férfi jó kapcsolatot ápol a barátaival.

A barátok mindannyiunk életében fontosak, hiszen ők azok, akik minden helyzetben támogatnak minket. A nőket vonzzák azok a férfiak, akik jóban vannak a barátaikkal és jó fej barátaik vannak. A nők érdeklődése és szeretete megnő az iránt a pasi iránt, aki szilárd baráti kapcsolatokkal rendelkezik. Akinek sok barátja van, az jó ember, gondolják a hölgyek és természetesen ebben van is valami.

Ha a nő számára fontos tulajdonságok figyelhetők meg a férfinél akkor, amikor a barátaival van, a nő úgy véli, hogy kompatibilis a pasival.

Ha a férfi egy kissé szégyenlős a nő miatt.

Azok az emberek, akik kényelmetlen viselkedést mutatnak, más nézőpontból szemlélik a világot, ez pedig felkelti annak figyelmét, aki megismeri az illetőt.

Ha a férfi felhúzza a karján ingét vagy pulóverét.

A hölgyek odavannak az alkarokért, ám erre nem létezik tudományos magyarázat. A férfiak testének fontos pontjai az alkarok, amelyek erőt sugallnak a hölgyek felé. Serena Golden egy újságírónő, aki hölgyeket kérdezett az alkaron feltűrt ruhadarabokról és a vonzalom rejtélyéről. “Az alkar nem tipikus glamour izom, de erősséget sugallnak, igaz nem olyan módon, ahogyan egy bicepsz. Egy nagy bicepszes srác jól néz ki, de egy nagy alkarú fickó kenyeret készíthet vagy megjavíthat egy autót, esetleg rönkházat építhet. Egy vastag alkar mindenre jó.”

Ha a férfi szeret és nem utolsó sorban tud is főzni.

Napjainkban már nemcsak a nők állnak be a tűzhely mögé, ugyanis a konyha már ugyanúgy a férfiak terepe is, mint a hölgyeké. Angol szakemberek kutatási eredményei alapján a nőket sokkal inkább izgalomba hozza egy főző pasi, mint egy fát vágó férfi. A főzés megelőzte a vasalást és a takarítást is. A kutatásban részt vett nők hetven százaléka pedig, jobban örült egy csésze kávénak, amit a pasitól kapott, mint egy ölelésnek.

Ha a férfi izzad.

A férfiak verejtékének szaga növelheti a nők bizonyos intim ingereit. Hormonális változások következnek be azoknál a nőknél, akik megszagolták az izzadt férfi pólóját. A nedvesség tele van androsztadienonnal, ami valójában tesztoszteron származék.

Létezik olyan társkereső szolgáltatás is, amelyben az emberek illat alapján találnak egymásra.

 

 

 

 

Ha a férfi pólót visel.

Az inget viselő férfiak is vonzzák a női tekinteteket, de nem annyira, mint pólót hordó társaik. A pólót viselő pasik tizenkét százalékkal vonzóbbak a nők számára, mint azok a férfiak, akik nem hordanak pólót.

Dr. Andrew Dunn pszichológus elmagyarázta, miért van ez így. “A tökéletes póló egyenesen a felső mellkast hangsúlyozza, ami kiemeli a férfiak optimális alakját. Ez az optimális forma olyan, mint egy fejjel lefelé álló háromszög.” Továbbá, azok a pasik, akiknek vállai húsz százalékkal szélesebbek csípőjüknél, még dögösebbnek minősülnek.

Ha a Férfi hangja mély vagy álmos.

A mély hanggal rendelkező férfiak dögösebbek a nők szemében. Ugyanakkor a légzés is fontos, ugyanis a szakemberek szerint, a hang magas vagy alacsony jelenléte kevésbé fontos, mint a hang lélegzete. Ez a hang rendkívül hasonló ahhoz, amilyen hangon ébredéskor megszólalunk. Az ugyanis egy mély, rekedtes és bariton hang. A nők odáig vannak ezért.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?