Életmód

Bizonyítékok, hogy a házasság tényleg a legjobb móka a világon :D

Sokan azt mondják, hogy a házasság egyenlő a szabad élet végével. Onnantól kezdve ideig-óráig jól működnek a dolgok, aztán az unalomé, a megszokásé és az állandó vitáké lesz a terep. Nem csoda, hogy a házasságok nagyjából fele végződik válással. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy senkinek nem szabadna megházasodnia, mert akik igazán szeretik egymást, évtizedeken át sem tudnak egymásra unni, vagy az őrületbe kergetni a másikat.

Ha életünk szerelmével házasodtunk össze, sosem fogjuk megbánni, még akkor sem, ha időről időre felüti a fejét néhány elkerülhetetlen vita. Ha jól választottunk, a házasság egy évtizedekig tartó mókás, szeretettel és véget nem érő meglepetésekkel teli kaland!




A házasság az állandó kompromisszumokról szól. Én nem akartam kutyát, az asszony igen. Szóval kompromisszumot kötöttünk…bemutatom az új családtagunkat!

Egy órán át próbáltuk rávenni a macskát, hogy kapcsolja le a villanyt, hogy ne kelljen kikelnünk az ágyból.

A feleségem nem engedte, hogy kidobáljam a garázsból a felesleges cuccokat, mert “jó lesz az még”, szóval 2 év után fogtam magam és egyfajta művészeti projektként kiakasztottam őket a nappalink falára.

 

 





 

 

 

Megkérdeztem a feleségem, hol van a szemcsepp. “A hálóban a TV-állvány mögött, a villanykapcsoló alatt, enyhén beszorulva a fal közé.” Hiába, a nők MINDENT tudnak.

A nejem mindent bevetett, hogy még véletlenül se felejtsem otthon az ebédemet.

Ezt az egyedi pólót viseltem, amíg a feleségem vajúdott. Nem igazán örült neki. (“Én tettem ezt veled.”)




Valahányszor összeveszünk, a nejem előkapja a mobilját vita közben, hogy készítsen egy közös szelfit.





A feleségemmel ugyanazzal az ajándékkal leptük meg egymást a 2 éves házassági évfordulónk alkalmából. Mi ez, ha nem összhang?? 🙂

Nem túl izgalmasak a hétköznapjaink. (A naptárban egyetlen esemény van bejelölve: november 22-én lejár a sonka.)

Fontos mérföldkőhöz érkezett a házasságunk. Sikerült veszekednünk kizárólag hűtőmágnesek segítségével. (“- Vegyél tejet. – Nem, b*zmeg.”) 😀

Szóval megengedtem a férjemnek, hogy ő rendezze be a vendégeknek fenntartott fürdőszobát.

 

 





 

 

Minden alkalommal, amikor megkérdezem a férjemet, hogy mit kér vacsorára, azt válaszolja, hogy “Baconbe csavart garnélát, spárgával és hollandi mártással”, csak hogy ugrasson. Na, arra kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni, amikor hazaér. 😀

62 évnyi házasság után, a nagypapám még mindig képes előszedni a világatlaszt, hogy bebizonyítsa a nagymamámnak, hogy téved.

Soha az életben nem voltam még ilyen dühös az asszonyra, mint most.





Örömmel hallottam, hogy végre használja a futópadot, amit hetekkel ezelőtt vettünk. Erre a látványra nyitottam be.

A házasság arról szól, hogy (majdnem) mindent megosztasz a másikkal. (“Már megetted a saját részedet, menj innen!”)

Finoman céloztam a feleségemnek, hogy milyen terveim vannak az estére.

 

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?