Belföld, Hírek

Eltörte az állkapcsát: egy 65 éves asszonyt rabolt ki és bántalmazott egy férfi Vácott

Elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy munkába igyekvő 65 éves asszonyt Vácon.

 

 

 

 




 

Az eset július 28-án történt a Szent László úton, amikor is a nő korai munkakezdése miatt hajnali háromkor munkába gyalogolt. A férfi a gyanú szerint elkapta a nyakát, behúzta egy bokorba, majd ütni kezdte. A nő próbált segítségért kiáltani, ám támadója ekkor ököllel ütötte meg. Ezután a férfi kitépte az asszony fülbevalóit, leszakította nyakláncát, lehúzta a gyűrűit, elvette a táskáját majd távozott.

A sértett elgyalogolt a munkahelyére, majd rendőri segítséget kért. Kiderült, a súlyosan sérült asszony állkapcsa eltörött.

Végül egy hét után kapták el a 33 éves csörögi elkövetőt, aki ellen rablás és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, amit azzal magyarázott, hogy pénzre volt szüksége. Az ékszereken már másnap délelőttre túladott, amiben 47 éves élettársa volt a segítségére. A nő ellen orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást – írták a rendőrség honlapján.




 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?