Celeb / Híresség

Demcsák Zsuzsa elárulta: emiatt döntött úgy, hogy visszatér a tévéképernyőre

Mi tagadás, a férje a legnagyobb rajongója Demcsák Zsuzsának (41)!

 

 

 




 

A műsorvezető lapunknak elárulta, mivel indiai származású párja, Krishan Dangwal régóta kérleli a szerelmét, hogy térjen vissza a televíziózáshoz, ezért is döntött végül úgy, hogy munkát vállal a Life TV-nél.

– Amikor mi összekerültünk, már a kezdetekkor mondogatta, hogy menjek vissza műsort vezetni, de én akkor nagyon nem akartam. Úgy éreztem, elég volt a képernyőből, 18 éves korom óta ezt csinálom, kellett egy kis szünet. Most viszont szívesen térek vissza, Hajdú Péter hívott ide, akit jól ismerek, és Kiss Péterrel is dolgoztam együtt korábban a TV2-nél. Azt gondolom, jó helyen vagyok, jó szakemberek között, és Krishan is nagyon örül és támogat – árulta el a Blikknek Demcsák, akivel az augusztus 31-én induló délutáni talk-show, a BRÉKING! első felvételén beszélgettünk.

Zsuzsára nagy hatással volt férje, Krishan, aki végül sikerrel vette rá őt a tévés visszatérésre /Fotó: Pozsonyi Zita

 

 

 

 

 

 

A műsorvezető elárulta azt is, bár örül, hogy újra tévés közegben lehet, sosem támaszkodik majd csupán erre az egy munkára.

(A legfrissebb hírek itt)

– Én nagyon jól megvoltam képernyő nélkül is. Csomó minden mást csináltam, és fogok ezentúl is. Szerintem a televíziózás egyik kulcsa, hogy több lábon állj, és ne csak ettől függj. Krishannal teljesen jól beállt a közös életünk, mindent együtt teremtünk meg, minden közös, ugyanakkor ki-ki csinálja a maga dolgát és dolgozik azon, hogy megvalósítsa az álmait – tette hozzá. A magánéletében tehát minden sínen van, már csak az a kérdés, Berki Krisztiánnal (40) hogyan alakul a közös munka a képernyőn. Korábban dolgoztak már együtt a FEM3-nál, ahol voltak emlékezetes adásaik.

– Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat – mondta Zsuzsa, aki hozzátette: egyáltalán nem bánja, ha Berki néha csipkelődik, mert ettől lesz a műsornak dinamikája, amit Berki is csak megerősíteni tudott.

– Zsuzsa vezeti a műsort, én meg reagálom, piszkálom őt, a vendégeket, és elmondom mindenről nyersen meg szókimondóan a véleményemet, ahogy szoktam – mondta Berki.

Demcsák és Berki egymás párjai lesznek a műsorban, Zsuzsa tudja, hogy irányítsa a férfit /Fotó: Fuszek Gábor

Véleményt cserélnek

Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea (45), valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve (49) vezeti. A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb cikkeket és videókat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?