Életmód

Váratlan férfi titkok, amelyekkel nőként igazán érdemes tisztában lenni

Amíg a férfiak nem értik meg a nők bizonyos hóbortjait, mint például a fürdőben mindenfelé hagyott a több tucatnyi kozmetikum, a nők sincsenek tisztában jó pár dologgal az erősebbik nemet illetően. Ilyen talány a női nem számára, hogy a férfiak miért nem értik meg a finom utalásokat, vagy miért nehezebb figyelmesen előreengedni a nőt a szűk utcában, mint elé vágni és siettetni őt. A brightside.me oldal összegyűjtött olyan férfi titkokat, amelyeket a teremtés koronái maguk posztoltak azért, hogy végre lerántsák a leplet ezekről.

 

 

 

1. Nem érdekel minket, mennyire vagy népszerű vagy sem a nők körében. Mi téged önmagadért kedvelünk vagy sem, nem azért, milyen vagy másokhoz képest.
2. Tényleg jól áll a hajad, ha azt mondjuk. Hajvágás előtt és után is tetszik, felkelés után és akkor is, amikor belövöd. Jó röviden, hosszan, göndören és egyenesen mindaddig, míg jól érzed magad a bőrödben.
3. Ha a külsőmet kommenteled, kb. örökre emlékezni fogok erre. Akár egy 10 éves bók miatt is képesek vagyunk szakállat hagyni vagy felhagyni a bermuda hordással. Számít a véleményed.
4. Néhányunk szeret főzni, sütni, értékeli a tisztaságot, a rendet és próbál divatosan öltözködni. Ez nem jelenti azt, hogy homoszexuálisak vagyunk.
5. Kérlek, ne mondd nekünk, hogy legyünk férfiasak, legyünk kemények. Rengeteget hallgattuk ezt gyermekkorunkban, és sokszor ez gátolja meg az érzelmeink egészséges kifejezését. Ha ezt mondod, negatív emlékek jutnak eszünkbe.


6. Az egyik varázserőnk, hogy valóban tudunk a semmire gondolni.
7. Sokkal nagyobb eséllyel kapod meg, amit tőlünk vársz, ha szóban is kifejezed a kérést.
8. Legtöbb esetben teljesen mindegy, mit eszünk, csak együnk valamit, mert éhesek vagyunk. Ez csak akkor válik érdekessé, ha Te is velünk tartasz
9. Ha egyedül akarunk lenni, akkor nem csak téged zárunk ki, hanem mindenkit. Akkor senkit sem szeretnénk látni egy kis időre.
10. Az az inger, hogy az ajtófélfa tetejét megérintsük egy teljesen spontán dolog, és nincs rá magyarázat.
11. Amikor az emberek panasszal vagy szomorúan fordulnak hozzánk, meg akarjuk javítani a helyzetet. Amennyiben ez nem lehetséges, kezdd kérlek azzal, hogy nem a megoldást várod tőlünk, csak kieresztenéd a gőzt és aktív hallgatóságra vágysz csupán.
12. Nem igaz, hogy nem értünk az utalásokból, hanem tartunk attól, hogy túl mélyre ássuk magunkat a dologba, nehogy túlgondoljuk a mondanivalódat.
13. Nem bámullak, hanem éppen azon gondolkozom, hogyan nyitottak a középkori Angliában sörfőzdét, és eközben az irányodba bambulok.
14. Néha mi is szeretünk kiskanalak lenni lefekvéskor
15. Elég sokszor gondolkodunk a világ megmentésén
16. Ugyanolyan bizonytalanok vagyunk, mint mindenki más

17. A férfiak nem dicsérik meg egymást, nehogy homoszexuálisnak higyjék. Ettől függetlenül jól esik a dicséret, főként a kis dolgok miatt. Ez ahogy nektek is, nekünk is felvillanyozza a kedvünket.
18. A férfiak nem mondják, de ki vannak éhezve az apró, ám annál jelentőségteljesebb érintésekre. Simogasd meg a fejét, adj neki egy puszit, karolj bele az utcán, cirógasd meg a hátát, és meglásd, hálásak leszünk érte. A stresszes időszakokban egy-egy kedves érintés visszahúz a földre és megnyugtat.
19. Valójában mi is szeretjük a figyelmességet, ahogy Ti is. Sőt, az ölelkezést is.
20. Az egy mítosz, hogy a pasiknak nincs önképzavaruk. Ugyanannyi problémájuk van magukkal, mint nektek. Azok a férfiak is találnak magukon kivetnivalót, akikről azt hinnéd, hogy tökéletesek és annak is gondolják magukat… pedig nem.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?